Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons.html)
-   -   Sugestii Parasolar si Bulina (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons/33916-sugestii-parasolar-bulina.html)

Magos 20-02-07 16:56

Re: Sugestii Parasolar si Bulina

1 Attachment(s)
pai fa'o pe sectiunea lor.. :D

marius.. uite semne chinezesti... ;)

ga!nusha 20-02-07 17:00

1 Attachment(s)
astea sunt chinezesti... parca mai marfa e ala in japoneza...

magos: stim limbi diferite :)

ga!nusha 20-02-07 17:05

1 Attachment(s)
marius: done:

ps: nu vreau sa ma laud... dar mie imi place mult de tot asta...

Leutzu_ 20-02-07 17:11

Am lansat "invitatia" baietilor de la VT pentru un parasolar si o "bulina", acum sa vedem rezultatele. Eu zic sa ne lasam pe mana profesionistilor.

ga!nusha 20-02-07 17:40

ne lasam, dar asta nu inseamna ca nu putem sa venim cu idei/propuneri ;)

marius_SD 20-02-07 19:56

mishule executa tu ceva te rugam, am vazut ce la tine cred ca e demential

ClaudioDTE 20-02-07 20:46

frate.......sincer ala a lu gainusha Imi place :)

Mishu-f 20-02-07 23:11

5 Attachment(s)
niste parasolare

Cristi T 21-02-07 00:01

2 Attachment(s)
2 si de la mine ... am sa mai incerc si alte modele :) daca aveti o anumita idee in cap puteti sa o spuneti8)

app exista vreo recompensa ceva :twisted: :lol: macar o plimbarica vreodata ?!

Leutzu_ 21-02-07 01:08

Cred ca cea mai mare recompensa este aceea de a iti vedea ideea ca fiind insemnele oficiale ale unui club...cat despre plimbari...stai tu linsitit ca se fac daca este :D

PS> SIgla o poti face sub forma unei buline sau oval...o vom pune pe spatele masinilor...

marius_eugen 21-02-07 10:37

Eu cred ca nu ati inteles ce inseamna "DAEMON" !!! DAEMON <>DEMON ( adica este diferit si anume total opus ! ) Daca pana la urma ne hotaram sa fim niste draci ai vitezei ... macar sa fim toti de acord . Eu de la Tigruta nu am inteles ca asta ar insemna ! Deci daca cineva isi inchipuie ca eu am sa-mi pui un cap de drac pe masina sau vre-o bulina cu asa ceva se inseala amarnic ! Multi folosim masinile in viata de zi cu zi si nu numai la intalniri si concursuri . Arata bine poate orice desenat , ca e totusi ceva , dar ... eu zic sa o luati catre o alta idee literara . Un inger decazut ceva ... oricum altfel decat un drac pe masina ... Chiar si chinezii au cu totul alte insemne pentru drac / diavol / malefic / ...

Imi place cum arata parasolarul facut de Mishu pt TicoRS si eu pe ala l-as vota !!!! Dar NUMAI parasolarul , adica acel font pt scris !!!!

SUPAPA_Jr 21-02-07 11:42

=)) de ce ... ti-e tarsa sa ai draci pe masina??si speed demons e mai bine ca si nume...oricum asta ramane la alegerea voastra....dar ar trebui totusi sa aveti o sigla cu demoni ca doar nu sunteti speed ANGELS :)) o sa incerc si eu ceva...sa vedem ce iese..

Leutzu_ 21-02-07 11:46

Marius, de ce trebuie sa faci urat pe forum, sesizez a doua oara in ziua de azi (prima oara ai scris la intalniri), iti poti spune nemultumirile vineri la intalnire, sau tie iti place in public?

@ supapa....numele este speed daemons...asa am ales noi, deci, cred ca noi stim cum este mai bine.....

Magos 21-02-07 13:04

mie imi place cel din dreapta lui RS'u

marius_eugen 21-02-07 13:27

Sincer ai niste gusturi ciudate rau ... Magos ... si asta am observat de vre-o 4 ori pana acum ...

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning