![]() |
Re: Care este cel mai tare virtual tuner partea a 2 a
tzinand cont cat de devotat esti marcii eu unu eram f curios ce va iesii...dar acum ma gandeam ca nu ai votat...oare sa nu iti placa nici una sau iti trebuie timp ca sa le analizezi pe toate in cel mai mic detaliu...sa postezi pls lucrarea dupa ce o termini...multa bafta...
|
parerea mea...acest vot este irelevant pentru mine...sa castige cel mai bun...;)
|
nici unul din participanti nu s-a apropiat de stilul alfa...imi pare rau, nu votez, un VT trebuie sa sa se documenteze si din istoria firmei si din tendintele actuale ale modelului..........in materie de realizare 2 si 3
|
Quote:
|
lasa-l mah ca sa pricepe si el la tuning omu' ce vrei.... sau la styling mai exact
|
;)
Quote:
|
asta e basca:!: .....trebe acceptatzi si criticii...mai ales cei care stiu cum sta treaba cu alfa cu e RAZVAN.....si mai trebe acceptatzi si cei care nu prea stiu dar vorbesc.....si de priceput nici atat dar tot vorbesc....nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sa vb e ushor....IL CAPO : pune osu la treaba si munceste-tzi noptzile si dupa ai vorbeste...pana atunci ar fi frumos sa tii pt TINE.....FELICITARI PT YACKONE,LUKIAN,FREAK si chiar pt ALFA33 si GABY(chiar daca nu au avut timpul necesar) pt ca macar pun OSU LA TREABA....MULTZUMIRI CELOR CARE APRECIAZA NOPTZILE NEDORMITE ALE UNORA.....:peace:
|
Quote:
bah fratilor voi intelegeti macar conceptul de VIRTUAL TUNING??????? CRED CA NU pt ca numai aberati pe aici!!!! |
yakone chiar n-ai avut ce sa-i faci ... sau n-ai avut timp nici de data asta pt masina? ;) pai ia vezi sa nu scrie degeaba "Virtual Tuner" acolo :lol:
|
in calitate de membru virtual tuning retras din meserie ...2`u ...e prezentabila doar daca o vezi thumbnail ....cand ai marit`o se vad multe greseli ..majoritatea fiind acoperite de culoarea intunecata ...
masina per total e intunecata ..mai intunecata decat restul fundalului asa ca ....mai bine una calitativa ...decat cantitativa ! vot alfa 3 ! |
pt bmw, basca, budeanu...buei oameni...tb neaparat sa creezi ca sa-ti dai cu parerea? fiecare poate sa critice ce vede. fiecare isi da seama ce e nashpa si ce e frumos....hai sa nu mai dam cu pietre si sa ne respectam parerile.
parerea mea despre: alfa1. frumos lucrat dar e data in bara rau de tot cu roata de pe fata. alfa2 singura care este lucrata cat de cat cu atentie si multe detalii alfa.... ;alfa3 a dat-o in bara cu pragul si alfa 4 ... chiar nu vad rostul cu speedline si neoanele mi se par cam kitsch... |
pey si yo mi-am spus parerea....dc toata lumea trebe sa-si dea cu parerea ca shi cum ar fi expertzi....spui ce iti place ce nu si votezi....cum ai facut shi thu si altzii....
|
Quote:
|
Quote:
"pune osul la treaba" , "nu stiu ce vorbesc"....Dai dovada ca ce postezi este din primul impuls pe care il ai citind posturile anterioare fara a te gandi la consecinte...Vad ca desi multa lume se bate cu pumul in piept ca sunt obiectivi fara a-si doza cuvintele mai apoi. Trist |
pey atunci gandeste-te shi thu ininte sa spui ceva.....si daca nu esti sau nu te consideri vt rezuma-te la ceea ce iti place sau nu cum am mai spus si nu te lua de ce nu cunosti....ceea ce ai spus despre stilul alfa nu are nici o acoperire....iar eu ce am la spus am acoperire....iar daca ai acoperire demonstreaza concret....eu chiar cred ca alfa 2 are multe elemente de design ce caracterizeaza stilul alfa....cauta pe net autodelta (unul din tunerii de alfa si vei vedea cam care sunt tendintzele)....eu nu vreau sa te supar si nici nu sunt "Lash"....daca vrei sa vb mai in profunzime si sa analizam mai in detaliu lucrarile intra pe id-ul meu de mess....e budeanudragos....sunt deschis la discutzii....pareri....
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning