Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Seat tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning.html)
-   -   Seat Leon By Bucur Tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning/33871-seat-leon-by-bucur-tuning.html)

I5@k 04-03-07 10:50

Re: Seat Leon By Bucur Tuning

sephirot(scuze dak nam scris numele gresit) ....deci tot tuningu carel vezi....absolut tot a fost 18000 euro....(nush ce a fost asa de mult dar atat a dat)....
imi mai faci?? >:)

Eugen_TL 04-03-07 10:53

si in ce a bagat atatia bani? chiar sunt curios

I5@k 04-03-07 14:36

exteriorul sincer o costat mult....600 euro o janta(informatie luata din catalogu de la rieger de pe 2007) + chestile de pe ea....care nus de proasta calitate, tobe, la motor ceva, si din ce imi aduc aminte si ceva interior

Eugen_TL 04-03-07 19:22

in fine eu tot n-as crede dar na... daca tu spui asa poate e ;)

bogdan_wrc 08-03-07 07:41

cum frate 600 de euro o janta?? ati mancat de pe jos??/ ce draq credeti ca toti suntem copii de 13 ani aici?? las-o incolo...mai minte omu'...dar nici la al 17 dealer nu ajunge la 600 euro !!
18.000? te rog !! poate 8000...da!!
ia vezi cat a bagat baiatul ala mmneg cu Golf IV rosu!!
uite aici
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/23919-golf-4-aproape-gata.html
si compara cum arata!!
asa ca te rog eu.... revino!

I5@k 08-03-07 16:03

bah tati ...dak ai ceva cu mine....laso balta...
si in legatura cu masina.....uitate in cataloage si vezi preturile....si uitate in catalogu de rieger cat e janta....nu e 600(scuze pt greseala) e 500(aproape fara breo 15 euro) ....si dak nu ai catalog vi la mine siti arat io...
k u si sti cati bani o dat pe toate piesele....
dak mergi la tuning day o sal vezi acolo si o sa vezi cat o fost...
mie asa mio zis k o bagat 18000(poate mo prostit dar nu cred:">)
toata lumea se ia de mine k am 17 ani si fac 18...k is copil si ma bag....da voi cand ati inceput cum o fost fra?? ...... DISCRIMINARE :d

b_m_r_02 08-03-07 16:22

looool......masina e de vanzare si vrea 18.000 pe ea .....nu a costat atat tuningu ..cu atat vrea sa o vanda...capota stiu ca a fost 750eur...a si are 105 hp...sau cam asa ceva...

bogdan_wrc 08-03-07 17:03

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 788102)
bah tati ...dak ai ceva cu mine....laso balta...
si in legatura cu masina.....uitate in cataloage si vezi preturile....si uitate in catalogu de rieger cat e janta....nu e 600(scuze pt greseala) e 500(aproape fara breo 15 euro) ....si dak nu ai catalog vi la mine siti arat io...
k u si sti cati bani o dat pe toate piesele....
dak mergi la tuning day o sal vezi acolo si o sa vezi cat o fost...
mie asa mio zis k o bagat 18000(poate mo prostit dar nu cred:">)
toata lumea se ia de mine k am 17 ani si fac 18...k is copil si ma bag....da voi cand ati inceput cum o fost fra?? ...... DISCRIMINARE :d

nu am nimic cu tine...dar daca te-a pacalit pe tine, nu incerca sa ne pacalesti si tu pe noi...
sa vin la tine sa imi arati cataloage? :)) tare asta!! e fraza lunii!! pai ma scuzi guru al tuningului!!! eu nu stiu nimic.... am 10 ani in fata ta degeaba... :))))) looool!

I5@k 08-03-07 20:48

BMR are dreptate....
sorry pt dezimformare...si bmr pls cand il vezi pe calin...spunei k i bulangiu....mo dezinformat si mam facut de cacat aici...
sorry lume.....bmr are dreptate.....sorry inca odata.....
da proprietaru cand lam intrebat asa mio zis...am martori :)))))))))))

I5@k 08-03-07 20:50

BMR respect pt M3 tau....super fain.....numa o singura chestia am sati reprosez: gaurile din bara spate mi se par mai mari....(parerea mea...sper sa nu sariti cu gura)alea de la esapament

I5@k 08-03-07 20:53

rugatil pe BMR sa va dea detalii....k poate se intalneste mai des cu calin si stie mai multe....k vad k pe mine ma prosteste :">....oricum inca odata sorry pt dezinformare....nu am vrut sa mint sau ceva....pur si simplu cred k am inteles io gresit de la calin...sorry ink odata

bogdan_wrc 09-03-07 07:35

ok..apologies accepted. data viitoare sa nu mai fii asa tare in gura pe ce iti spun unii si altii..incearca sa si "rumegi" ce spun toti !

I5@k 09-03-07 14:44

ok o sa retin ce zici...da calin asa o zis...k azi lam intrebat pe tovarashu cu care am fost cand o zis....si el o inteles k mine...da oricum...faina masina :D

costel naciadis 15-03-07 09:44

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 759230)
ce parere aveti de masina asta??

marfa rau.cat ai dat pe faruri am vazut ca ai din alea cu lupa in ele.cred ca are si xenon.

costel naciadis 15-03-07 09:46

cat te-au costat farururile

All times are GMT +2. The time now is 17:03.

- Copyright 2026 4Tuning