![]() |
Re: Seat Leon By Bucur Tuning
sephirot(scuze dak nam scris numele gresit) ....deci tot tuningu carel vezi....absolut tot a fost 18000 euro....(nush ce a fost asa de mult dar atat a dat)....
imi mai faci?? >:) |
si in ce a bagat atatia bani? chiar sunt curios
|
exteriorul sincer o costat mult....600 euro o janta(informatie luata din catalogu de la rieger de pe 2007) + chestile de pe ea....care nus de proasta calitate, tobe, la motor ceva, si din ce imi aduc aminte si ceva interior
|
in fine eu tot n-as crede dar na... daca tu spui asa poate e ;)
|
cum frate 600 de euro o janta?? ati mancat de pe jos??/ ce draq credeti ca toti suntem copii de 13 ani aici?? las-o incolo...mai minte omu'...dar nici la al 17 dealer nu ajunge la 600 euro !!
18.000? te rog !! poate 8000...da!! ia vezi cat a bagat baiatul ala mmneg cu Golf IV rosu!! uite aici https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/23919-golf-4-aproape-gata.html si compara cum arata!! asa ca te rog eu.... revino! |
bah tati ...dak ai ceva cu mine....laso balta...
si in legatura cu masina.....uitate in cataloage si vezi preturile....si uitate in catalogu de rieger cat e janta....nu e 600(scuze pt greseala) e 500(aproape fara breo 15 euro) ....si dak nu ai catalog vi la mine siti arat io... k u si sti cati bani o dat pe toate piesele.... dak mergi la tuning day o sal vezi acolo si o sa vezi cat o fost... mie asa mio zis k o bagat 18000(poate mo prostit dar nu cred:">) toata lumea se ia de mine k am 17 ani si fac 18...k is copil si ma bag....da voi cand ati inceput cum o fost fra?? ...... DISCRIMINARE :d |
looool......masina e de vanzare si vrea 18.000 pe ea .....nu a costat atat tuningu ..cu atat vrea sa o vanda...capota stiu ca a fost 750eur...a si are 105 hp...sau cam asa ceva...
|
Quote:
sa vin la tine sa imi arati cataloage? :)) tare asta!! e fraza lunii!! pai ma scuzi guru al tuningului!!! eu nu stiu nimic.... am 10 ani in fata ta degeaba... :))))) looool! |
BMR are dreptate....
sorry pt dezimformare...si bmr pls cand il vezi pe calin...spunei k i bulangiu....mo dezinformat si mam facut de cacat aici... sorry lume.....bmr are dreptate.....sorry inca odata..... da proprietaru cand lam intrebat asa mio zis...am martori :))))))))))) |
BMR respect pt M3 tau....super fain.....numa o singura chestia am sati reprosez: gaurile din bara spate mi se par mai mari....(parerea mea...sper sa nu sariti cu gura)alea de la esapament
|
rugatil pe BMR sa va dea detalii....k poate se intalneste mai des cu calin si stie mai multe....k vad k pe mine ma prosteste :">....oricum inca odata sorry pt dezinformare....nu am vrut sa mint sau ceva....pur si simplu cred k am inteles io gresit de la calin...sorry ink odata
|
ok..apologies accepted. data viitoare sa nu mai fii asa tare in gura pe ce iti spun unii si altii..incearca sa si "rumegi" ce spun toti !
|
ok o sa retin ce zici...da calin asa o zis...k azi lam intrebat pe tovarashu cu care am fost cand o zis....si el o inteles k mine...da oricum...faina masina :D
|
Quote:
|
cat te-au costat farururile
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning