![]() |
Re: VW Parade Romania - 2007
Se fac masuratori dbDrag si la alte masini sau numai la VW ?
|
ok !!! foarte bine cu cat mai multi cu atat mai bine ....va astept la inscriere!
ar fi de mare ajutor la inscriere sa aveti talonul la voi ! ps: masinile cu aspect necorespunzator nu vor fi inscrise in concurs! va astept in numar cat mai mare! ne vedem la inscriere! |
defineste si tu "aspect necorespunzator"! ;)
|
Quote:
masuratorile se fac gratuit numai ptr. participantii care se inscriu in concurs adika numai vw! nu stiu daca se pot face si pentru alti doritori , cel mai bine intrebati la fata locului! |
dany eu voi fi prezent cu scirocco si s-ar putea si cu un corrado dar marele meu OF este ca am semnalul spart pe stanga si am nevoie de el cat mai urgent, sa nu vin cu masina stirba:( ma poti ajuta cu un pret si un termen de livrare?
|
termenul de livrare este undeva la maxim 6 zile lucratoare dar de pret iti pot lasa un numar de telefon si suni tu si intrebi!
2031273 2031203 PIESE DE SCHIMB PBV 1 |
pot sa vin sa privesc doar ?
|
Quote:
Poti ?? Eu zic ca poti, in rest depinde de tine ;) |
nu intelegeti gresit
e vba de masini care sunt intro stare precara de "sanatate" fiecare stie daca masina lui are ce cauta acolo sau nu sunt le fel de binevenite masinile reconditionate cat si cele tunate daca au ce cauta acolo ;) |
voi intelegeti numai partea proasta a lucrirol ....ESTE O INTALNIRE VW .....SUNTETI INVITATI TOTI!!!!! PASIONATII DE VW......IN + FATA DE VW FEST O SA FIE SI UN CONCURS DE TUNING UNDE INSCRIEREA ESTE GRATUITA .....CONCURS DE TUNING.....normal ca se inscriu numai masinile tunate ce e asa de greu? IN REST PUTETI VENII CU TOTII...
:rolleyes2 |
Tu iti aduci ambele VW-uri ?? :D
|
Daca Ma Intrebi Pe Mine???? Eu Aduc Golful Gt Care Va Fi Expus Nu Participa In Concurs Ca N-are Tuning :))))))) Nu De Asta Da N-are Rost ....si Polo Ramane Acasa...
|
Quote:
|
ok, ms de raspuns, maine sun sa vad ce zic cei de acolo, am mai vb si cu cineva poate mi-l aduce de pe ebay.de mai curand. are ceva daca totusi printr-un ghinion nu reusesc sa fac rost de el pana atunci, chiar nu stiu cu ce as acoperi lipsa:(
|
S-ar parea ca iar pierd o "infatisare"... Nici acum nu am masina vopsita cum trebuie... Eh, de acum, macar la vara, la VW Fest...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning