![]() |
Re: Audi A4 B7 - PXL
Kitu de reparatie pentru pompa ( intinzator, lant, ax, ) e vreo 600 lei + transport... eu am rezolvat putin mai ieftin.
+ vreo 2000 ron pe restu de piese ( kit distributie, pompa de apa, curea accesorii, rolele de la accesorii, rola alternator, + maruntisuri gen silicon, spray curatare, surub rupt :twisted:) |
frumoasa masina....sa o stapanesti sanatos :)
|
4 Attachment(s)
Cateva mici chestii....
Pozitii us, crom invelit in negru lucios, grila vopsita negru mat, interiorul farurilor vopsit negru mat, scos emblema audi spate. Usor usor, pana se fac bani de jante si suspensie :) |
îi ce trebe! :D Nu ai incercat sa lasi doar emblema crom? Am vazut la multe cu grila neagra si doar emblema crom si arata interesant. Ce jante vrei sa ii pui?
|
2 Attachment(s)
Emblea din fata am vospito negru lucios, azi am montato pe masina. O sa revin cu poze si cu emblema montata.
O sa fie surpriza jantele... sa vedem daca reusesc :) |
Imi place trecerea de la crom la negru pentru marginea de la grila. Insa semnul negru nu e pe gustul meu. Important e sa-ti placa tie. Aceeasi modificare urmeaza sa fac si eu la a mea, doar ca semnul il voi lasa crom. Spor in continuare la modificari !
|
2 Attachment(s)
Mersi.
Am bifat si rotile... To be continued :) |
2 Attachment(s)
Un mic update :rolleyes2 ( Culoarea in realitate arata altfel... dar din cauza neonului si a super camerei de la telefon se vede ciudat :-P )
Bifat si gume... 225/35/19 Urmeaza suspensia :) |
1 Attachment(s)
Mai urmeaza cateva chestii mici si porma` fac poze mai ok :)
|
1 Attachment(s)
Actualizari :rolleyes2
|
superb:-)
|
Urgent inelele audi vopsite in culoarea jantelor si chiar si capacele oglinzilor ar da bine,in rest felicitari,chiar ii vine bine buza de cupra si jantele.
|
1 Attachment(s)
Multumesc. Masina va ramane in stadiul asta... Mai fac semnalizarile laterale fumurii si atat. Am renuntat si la idea cu stopuri fumurii.
|
Sustin ce a spus dubai si mai adaug -nu ar arata mai bine cu etrierii vopsiti in galben-portocaliu?
|
Ma gandeam sa fac cu negru etrierii... o culoare aprinsa ar strica stilul "elegant"
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning