![]() |
Re: Intalniri Speed Daemons
eu unu nu o sa apar pe la intalniri .... imi cer mii de scuze... dar am ceva de rezolvat.... dupa promit ca imi fac aparitia
|
Mishule adica iti iei o pauza parlamentara ? Ma rog ... sper sa te revedem cat de curand , mai ales cu Bubu reparat !
Sincer uite acum ii dau dreptate lui Gainusha ca ar fi trebuit sa facem o pauza de o sapt , timp in care sa ne gandim la toate ... dar asa a fost sa fie si acum trebuie sa facem de toate repede sa ne reafirmam cu noul club . Eu sincer as avea multe nemultumiri si intrebari , dar cum de mult nu mai conteaza ce spun eu , am sa incerc sa nu iau nici o pauza si sa fac cum canta altii . Astept cu mare nerabdare parasolarele si aparitia noului site-forum , si am sa ma gandesc la capota cu ce o voi redecora , pana atunci fiind in stand-by ! Leutu , eu cand pot sa fac comanda de un alt colant-hood ? In cat timp se poate face si cat ma costa ( ma astept si eu la o reducere , pentru ca tot dam comanda pentru mai multe chestii la ei ... ) Un carbon-hood stiu sa faca baietii acolo ???? Ma intereseaza ca mai intai sa o fac imitatie de carbon si apoi un desen peste ... |
Marius...cand ai facut-o pe cealalta ai beneficiat de reducere, acum ce vrei reducere la reducere? Imi spui ce vrei si intreb, oricum din vara pana acum este posibil sa mai fi crescut preturile oricum...
|
Vine cineva la patinoar vineri seara? :D
|
Hai mai Cristi , eu credeam ca deja esti alergic la gheata , cazaturi si altele ... deja devii sadic !:twisted: Mai multe sanse sunt sa bem o cafea miiiiica la MRS la munca :) desi este extrem de departe de culcusul meu cald de acasa ... :cry:
|
Eu si cu tigrutza ne bagam la o patina :D
|
...la faza cu patinele sunt prezenta si eu!!!! :D doar sa nu ma mai spele nimeni cu zapada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:P
|
Sa vii co o bluza pana la gat si nu te mai spala nimeni =))
|
Hai Mariuse, ca doar nu mi-oi rupe si io picioru :) Mai e putin si se termina iarna, sa profitam de ea. Patinoar, here we come. Este insa o problema: cine poate sa se intereseze, ca s-ar putea sa nu mai fie programul de la 22-24 (era de sarbatori)...
Later edit : sau mergem in Drumul Taberei, unde ne cheama Radio 21 :))))) ei mi se pare ca au program mai tarzior :P si e si aproape de tine, mariuse. Vreau sa te vad pe gheata :P |
Intalnirea va fi tot la locul stabilit? Sper sa ajung si eu pe la 21! Sa ma anuntati va rog daca fugiti la alta locatie.:) Poate scot si batranica la o plimbare.Ii prinde bine un fitness :D
|
e naspa in dr taberii!!!
|
Ora 20:00 stiti cu toti unde iar daca e cazul pe la 21:30 ii facem o vizita lui Marius :) .
|
daaaa... ca are cafea buna acolo!!! :>:>:>
|
daca in loc sa discutam probleme mult mai arzatoare despre club ne ducem iar la patinat si draci baltati....nu credeti ca ar fi cazu sa incepem sa facem lucrurile un pic altfel decat atunci cand eram o simpla filiala a insane racers?nu de alta,da ati vazut ca nu s-a terminat prea roz.ne vedem vineri
|
da... bine... ai dreptate wolf... dar facem asta la o cafea la marius!!!! :D ca e cald...!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning