![]() |
hmmmmm...vreau iarba virgina... sa nu fi fost calcata in picioare de nici o vaca...
vreau sa fiu primul care calca iarba...cu fierul de calcat |
ok dar te costa: 400.000 gramul...
ca am f putina doar 2-3 kg neculeasa ;) special pt comenzi de genul asta.. |
caut redistribuitori de iarba! am prea multa si am sa vand \"en gros\" cine se baga?
|
Dane: Parcul Nicolae Romanescu, sigurul, parca - daca nu, cel mai mare, parc natural din Europa :lol:
Are valoare... |
Gabi sa bagi parcu` la amanet sa vezi cam ce valoare are ... ca m-ar cam interesa :D
|
aicad poti sa ma suni :)
|
ce iarba mai vinzi tu acum ca a nins peste ea :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai iarba cu zapada e mai bine :D |
2 Attachment(s)
NIINOOOOO,NINNOOOOO POLITIIIAA!!
Aicad si acolitii prinsi de trupele speciale,va prezentam fotografii in premiera la cateva clipe de la arestare :lol: :lol: |
dap...dar ce petreceri dadea aicad inainte de arestare :lol: :lol:
|
frate voi suferitzi cu capu mai ceva k mine :)
|
asta e un compliment?! vaaaaai, merci... ai 50 de grame de iarba din gradina personala a maestrului Aicad :lol: 8)
|
4 Attachment(s)
mi-am facut un leasing pt un camion. putem face un contract de colaborare pt transporturile mari? va prezin auto trailerul si una din livrarile mele incununate de un succes deplin, bineinteles. a.. da mentionez ca am si licenta de transport produse potential periculoase ( trifoi, loboda, troscot, papadii, etc)
mentionez deasemeni ca am sofer specializat in iarba,( in ciuda faptului ca o transporta mai mult rulata in foi cand l-am angajat), este un pic incoerent si cu privirea pierduta, dar e un bun profesionist. deosebeste numeroase tipuri de iarba numai din trei-patru fumuri. sper ca nu sunteti rasisti, este african, si ii face placere cand il strigati kana-bis. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning