![]() |
Re: BMW E46 320d!
Ceva de genu facea cum zisasi tu , bateria era moarta o bagai la incarcat acu sa vedem , astept sa se incarce si sa o pun pe masina :), nu am gasit pe nimeni sa ma ajute sa-mi dea curent sa incerc :(....
|
Quote:
|
Confirm si eu ca este de la baterie am patit si eu lafel . Se aude un tacanit si se aprind luminile cand dai la automat.
|
Masina a prins din nou viata :D , din cauza baterii am tras o "mica" sperietura :)) ,bateria am tinut-o la incarcat aproape 20 ore ,oricum fiind o bateria slaba luna viitoare se va inlocui cu alta noua de 80 ah. In rest masina in scurt timp va primii:
-folie pe geamu din spate stanga care lipseste :D -folie pe fata -narile colantate sau le voi schimba cu unele negre -jante de iarna +gume -baterie 80ah Momentan cam atat :D ,vor urma si alte modificari da treptat,treptat :) |
Quote:
|
Azi am indreptat si echilibrat jantele :D , 1 era stramba , totul s-a rezolvat,masina a primit folie pe spate, pe fata nu o sa mai pun acum din cauza varstei mele toti o sa ma opreasca si o sa se ia de mine ;) si stalpii imbracati in folie Carbon.Va urma sa schimb grilele cu unele negre.
|
8 Attachment(s)
Ceva poze mai bunicele :D :D
|
1 Attachment(s)
Masina a primit baterie noua de 80ah Caranda , sa speram ca va tine si un mic update la olginzi :)) :))
|
Quote:
|
Salut! Folia pe spate este Llumar 80% a fost ce-a mai inchisa de unde am pus`o eu..
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar ca e parca e sora cu a mea, atata doar la interior a ta e mai dotata si arata mai bine :D
Pana si foliile sunt Llumar ca si alte tale, dar eu am pus si pe fata, cele legale. Zi-mi te rog mai multe detalii despre operatiunea aia la oglinzi. Bafta la modificari si sa ai noroc de ea. |
Quote:
|
Masina a primit alta bateria Varta 80 ah , pe cealalta am vandut`o unui prieten , am vopsit bara spate ca era crapata putin si imi statea in cap , am facut schimbul de antigel , ne-am pregatit de iarna , jante 16 tabla . :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning