![]() |
Re: CAR PC (***ure in your car)
Si sa nu uitam dimensiunile: 16.5cm x 16.5cm x 5cm la 1.3kg
Vine cu Mac OSX Tiger, cel mai stabil sistem de operare. Are wireless, aia inseamna internet, poti cumpara un Receptor de semnal GPS prin bluetooth si la revedere. 2(DOI) ani garantie!!! si oricand apare un model mai nou, il schimbi pentru o diferenta mica. |
Quote:
dincolo parca scuipai pe zozo acuma dai adanc cu limba???baaa copile baaa |
:)) hahaha nu am putut sa ma abtin :D
|
dap mare om mare caracter :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
unde ii vr6-ala? nu lam vazut de mult!:-)
|
Ce vroiam eu sa zic in discutia asta, e ca este un sistem mai ieftin si mai bun decat cel a lui Zozo, unde dau cu limba la faza asta?? Si vad ca nu numai tu esti cel care greseste aici. Iar pe de alta parte, iar eu nu am nimic impotriva ta sau a masinilor tale. ziceam pe un forum ca, cuvantul "tuning" inseamna ajustare si cand vine vorba de masini se refera la marirea performantelor. In ultimul timp tot mai multa lume numesc masini "tunate" masinile care au un painjob ok, si atat. Nici DRACU nu a zis nimic rau de tine sau de masinile tale sau ca ar fii urate, sau ca ceea ce faci tu nu este tuning. DAR!, sunt masini de tot rahatu, care arata a "The Fast And The Furious" cu motor de 1.4 Diesel. Ei, aia nu pot numi tuning. Iar, pentru singurul fapt ca avem pareri diferite, nu e un motiv de cearta, pana la urma impartim aceeasi pasiune si nu vad rostu, iar nici nu rezolvi nimic (vorbesc in general) daca te iei de toata lumea care nu are aceleasi pareri ca si tine.
|
Quote:
hai sa o luam mai babeste ca vad ca nu pricepi da: romanu nostru ce face?cumpara o masina dupa cat buget are cu motor economic sii are pasiune si placere de tuning ...incet incet o bara un prag un eleron o folie o janta si consumul si viteza ramane pe economic...astea sunt placeri care le face ba pe bani putini ba pe multi cine cum poate da??pai si atunci ?ciune are motoare si masini tunate in oras????zii stii pe cineva?pe cine lauzi??gaju are nisanu totusi are minim 300 de cai ,ric are motor de 3 mii dar e o putoare de 150 de cai la ditamai caroserie....domi care e cel mai tunat la motor dintre noi si io am ceva un vr6 de 210 cai si un gti de 190 altcineva daca nu isi permite nu inseamna ca e pom de craciun sau diverse afirmatii...fa o masina de a ta cu oricine oriunde hai sa te porcaim si sa vedem iti convine??sau te motivezi :pai atata bani am avut... tine minte placerile si posibilitatile sunt 2 lucruri diferite...si gata am inceiat citatul si scolarizarea ca daca ai 20 de anisori cat iti scrie pe status mai lasa-ma si nu ma obosi ci pune mana si fa si tu ceva si dupa aia iti dai seama cu ce se mananca circu asta de tuning ce putem noi sa facem in orasu asta micut...paaa si flexeazate ca esti cam descentrat in unele chesti..si propun sa nu ne suparam reciproc ca nu vreau sa ma hartoiesc la tine ...aaa si ziceai ca io sar pe toti sau dealea ..baa care e prost e prost si scriptic si fizic poate tu nu ma stii personal dar nu sunt un lingau sau un om cu 2 fete ci sunt aTATA DE DIRECT SI LIVE CAT SI AICI....PSSSS ..PAA |
| All times are GMT +2. The time now is 17:52. |
- Copyright 2026 4Tuning