![]() |
Re: My FTO GR
&NOT 2 be drifted :D:D
bafta cu uraciunea de plastic...da-i in freza..doar e japoneza:oops: si suporta :lol: sa ai parte man de jucarie..:wink: it's a JAP toy..a sex toy....cad piszdele dupa ea ...:) |
bai dupa mine seamana cu un 3000gt malnutrit :) baga niste lei intr-un bodykit si o sa arate bestial si schimba naibi scaunu ala de 2 lei de pe ebay :) vezi ca sunt tot pe ebay da-s de 3 lei :) e mai smechere
|
Ce masina rosie avem :D...Misto ca ai trecut la coupe-uri jap ;)...Is curios daca m-ar face V6-ele asta, avand in vedere ca e mai grea...nu cunosc pe nimeni cu asa ceva dar gasesc eu una cu care sa ma joc :)...oricum decat neon sau micra, e "miles ahead"...Forja sanatoasa!
P.S. e manual sau auto? |
wow, bravo Wobule, ce sa zic, cum zice Bogdan, e un pas mare inainte fata de celelalte doua, presupun ca a si fost mult mai scumpa! Nu ca Neonul era rau, dar asta e in cu totul alta liga. Cum de a vrut manuala Anne insa? Sau asta e a ta si ei ii dai Golful :D?
Mie intotdeauna mi-a placut mult cum arata FTO-ul, e asa diferit de orice altceva, poate si pt ca aici nu exista masina asta. Si motorul e interesant....ce sa zic, s-o stapaniti sanatosi. Pana la urma, de ce ati dat Neonul si cat ati dat pe FTO? |
Quote:
Quote:
Nu am stiut de model pana nu am ajuns in Irlanda Neonul s-a dat din cauza multiplelor probleme tehnice (motorul nu mai era la semne din cauza fostilor proprietari)si am si castigat la el ! mmmm manual in loc de automat ? ... am vazut si un automat .. dar 125 cp .. nu cred ca ma satisfaceau .Daca ma intelegi ;) Pret de achizitie .. o sa il anunt pe parcurs 8) |
Quote:
Daca e mare eu te sfatuiesc sa dai clima jos ca si asa nu-ti tre in Clondalkin :) |
Nice ride wob....
Este un exemplar extrem de ingrijit. Mai rar vezi asta. Sunt misto masinile. Pacat ca design-ul este destul de periculos....genul "Love it or Hate it". Cam cat de raspandite sunt in Irlanda FTO-urile? |
Nicknamed_13 : pai ce sa zic .. pana nu demult nu erau tare raspandite ! nici acum nu is nu stiu cate exemplare ... cam sa zic 1 data la 2-3 zile vad cate 1. multe sunt in dublin si mai putine prin tzara !
de ingrijit nu e nu stiu cat .. necesita o tzara de atentie .. insa timpul sper sa le rezolve pe toate ! Deocamdata umblu sa imi rezolv cu asigurarea , taxa si alte hartzoage ! consumul : 10 in afara :rolleyes2 for now |
Frumoasa masina. Pot sa spun ca nu am vazut una in realitate niciodata pt ca in usa nu se vand...dar imi plac oricum :)
La exterior nu cred ca ar fi mult de facut. Trebuie lasata citiva cm acolo si cam atit zic eu. Sa o stapinesti sanatos. |
e prima data cand vad modelu asta! sa inteleg ca ai cautat-o mult?
e tare imi place ! bafta ! jantele alea imi aduc aminte de golfu meu;) |
apropo wobule, cat o sa te coste asigurarea la ea daca la Golf ziceai ca e 3000 euro/an?
|
oooppsss :(
|
3000euro pe an????????? SHIT!!!!!!! Frate asta e jegmaneala. Eu intru in categoria 18-25 de ani unde asigurarea este un pic mai scumpa, am masina care este in top10 a celor mai furate modele din NZ si ma costa $1100NZD (600euro) pe an asigurare completa. Unu de 16 ani a luat asigurare de 1700nzd pe an si conducea un Rover GTI Turbo cu carnet de incepator........3000Euro.........FAAAAARK
|
5 Attachment(s)
Asig am rezolvat-o cu 1250 oiro !
O sa dezvalui secretul mai incolo ! pana atunci ! FTO IRISH MEET (prima pe 2007 si prima la care participa un owner ROMAN ) 8) 25.02.07 Dublin Port Tunel (cate-va poze) .. o sa dezvolt |
bv frate , din prima clipa cind miai spus de masina ca tiai luat-o stii bine ca mai bucurat foarte tare.... mai ales ca e ceva speciala!!!!!!! sa o stapinesti cu bine cum a mai spus cineva de mai sus, indiferent ce reprezinta masina iubeste-o ... bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning