![]() |
Re: Clio Williams
Avea regulatorul de relanti defect. am pus un robinet de apa de Dacie actionat manual.
|
Hai ca d'alea merg de la orice motor,din gama F.
|
2 Attachment(s)
Unul nou e foarte scump si pe la mine nu gasesc decat nou.
Dar dincolo de acel banal robinet am desfcut motorul si am pus totul nou si original de la pistoane si arbore cotit la ultima garnitura, am lustruit galeriile de admisie si evacuare, am rectificat chiulasa cu 0.4 mm am pus galerie de evacuare 4-2-1 pt cuplu, evacuare inox cap coada, caroseria desfacuta, curatata, sudata, antifonata, pus rollbar demontabil scaun si centuri, toate cu omologare FIA, discuri frana dublu ventilate, kit ambreaj de curse etc. Totul este reversibil piesele originale fiind puse la pastrare masina putand fi adusa la forma de serie oricand. Bordul l-am schimbat cu totul pt a nu fi nevoit sa-l tai pe cel original cu placuta de identificare Williams atunci cand am montat rollbarul. Asa ca acum arata cam asa: PS Masina este de pregatita de gr N cu axele si electronica de serie, are omologare nationala pt gr.N la coasta pana in 2009. |
ar fi mijto un wide body pe majina
|
Si la ce ar ajuta?
|
Quote:
Je-ar fiii sa anveti sa sgrii framos pe forum? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dino,cu ce timp te mandresti ?
|
uitati cam ce poate masinuta aceasta sa faca ... condusa de Jean Ragnotti ...
https://youtube.com/watch?v=pNNOLRgTblw |
in ce hal conduce omu asta :o
|
|
mai e inca un clio williams in oradea e al meu.il am mai demult mai exact din 2005.stare perfecta.sunt tare multumit de el.apropo nu are careva jantele originale de clio williams de vanzare?am cumparat masina fara ele. din pacate
|
apropo masita ta dino are numere de bihor .ca tin minte una aici in oradea cu mult timp sa o cumpar pe a mea.e cea pe care nu o poti transcrie?
daca e aia si eu am cautat-o acu 3 ani.am crezut ca e inca in oradea .dar am aflat de la niste prieteni ca era undeva prin harghita. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning