![]() |
Re: Pozitionare amplificator
|
Sa-l stapinesti cu placere !
|
Si ce frumos visam....pana m-am trezit eu sa vandut Alpine-ul, poate am mai mult norok cu Pioneer-ul lui Swat ...
Sa vezi ca vine si statia si eu n-am HU :D Sugestii de HU pana in 600 RON ? Mai urmeaza un sub si un monobloc dedicat cam asta e peisajul...Infinity au venit azi, 6520 , serie noua ... sper sa nu ma fi inselat...Gz-ul cand o da Domnu... |
Cred ca in portbagaj ar fi cel mai indicat...
|
Pai cam asa e... Pune-l linistit acolo.
|
Potzi sa il pui in portbagaj linistit , tragi un cablu de alimentare mai gros ca sa nu ai pierderi , masa la fel si RCA-urile de semnal sa fie ceva mai profi , dublu ecranate sau mai de firma ca sa nu iti apara interferente si atentie sa nu tragi cablu de curent pe partea cu cablurile RCA ca o sa ai surprize !!!
|
Eu unul am montat saptamana asta Pioneer DEH-30MP la un preten , care se invartea pe la 5 mil si suna super ok nu arata foarte bine dar are multe functii pentru partea de egalizare si amplificare potzi regla boxele din masina sa fie doar medii si inalte si ai control separat la bass pentru boxele din spate sau sub : volum , hz , bass , loundness etc .
Mai sunt multe HU-uri dar acesta ma impresionat ca si pret calitate !!! |
Configuratie schimbata complet se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning