![]() |
Re: '00 Civic EJ9 (D14A4) Silver
Arata super bine masina ta ! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. La ce pret ai gasit-o? Imi place mult, mai pune poze cu ea :D
|
Multumesc frumos! 2000E neinscrisa + 650E toate taxele ptr inscrire..o sa pun dupa ce termin cu suspensia ca este in lucru acum
|
love the hatch :D
make it look like this :shock::shock::shock::shock: http://th07.deviantart.net/fs25/PRE/...by_j4y_0n3.jpg |
Quote:
de unde ai luat suspensia si la ce pret ? |
4 Attachment(s)
Gata si suspensia..si inca nu este lasata maxim :D
|
Hmmm...sta bine dar se cere mai low :D si hai cu jantele alea pana nu vin zapezile :lol::lol::lol:
|
o las maxim cat merge dar sa mai ma obisnuiesc cu ea si cu denivelarile din oras..pentru inceput este ok..jantele in primavara cred
|
e inalta rau :D
hai ca esti pe drumul bun, in decurs de ~ 1 luna o sa se mai lase putin, cam 1cm... dupa care sa o mai cobori tu nitel si sa ii faci unghiul de fuga. sa fi atent ce jante ii pui, sa nu dai in altceva :-P |
Pentru inceput este bine..dar o las maxim, cat merge lasata
|
Arata foarte bine dar cum ziceau si baietii ar merge ceva mai low.Neaparat cere jante dar sunt sigur ca sti si asta.Per total buna treaba.Bafta:-)
|
4 Attachment(s)
Cateva poze dupa ce am mai lasat o cativa cm :D
|
Arata foarte bine,chiar si asa pe table,conteaza mult si niste poze facute cum trebuie,spor la treaba :D
|
Multumesc! si aparat si spalata :D
|
Cu evacuarea ce se mai aude?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning