![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
Mie unul imi place masina chiar dace e foarte incarcata,daca ai pune alte stopuri pe ea ar arata si mai bine.Ai grija de masinutza ca merita...
|
ce pot sa spun este ca fiecare isi face masina dupa propiul gust...daca lui ii place cu eleronul ala...sa`l tina...eu am condus masina si merge bine...se aude bine...si se conduce f frumos...
Referitor parasolarul cu rieger, sigla M din masca, parasolar cu nfs si la la porcariile de pe stergatore si eu ia`m zis sa le dea jos..ca nu`i sta bine...acum face vrea e treaba lui. |
Masina o stiu.... Am vazut-o pe la dico pe la Albota.... Parca tot asa arata.... Oricum arata binisor.... Poate m-ai schimbi si u ceva pe la ea ;).... Daca vinzi jantele de pe ea sa ma anunti ;).... Succes!!!....
|
bravo man....mijto masina....mie unu imi place;)
|
salutare
sunt si eu posesor de nova gt-gpl dar la tine este tiganie frate am si eu tuning pe nova mea dar ceva finut cu gust asta este fara suparare aaaa si inca ceva pt ce ai taiat-decupat capota aia in halul ala au vreun efect eu unu nu cred ce motor ai pe ea? cred ca cel de dacie 8) 8) :twisted: |
Quote:
si asa a aparut un alt balaur... cate caramele puteai sa-tzi iei cu banii bagatzi in nova?!! |
Ia mai adnan pune si u poze cu nova ta pe GPL =)) sa o vedem si noi daca zici ca a mea e tziganie :!:
Si asa e pe la Albota la discoteca mai frecventam . Stopuri caut sami iau din acelea clare :!: Daca stitzi ceva stopuri dalea clare sa imi spunetzi si mie va rog frumos:!: |
Aaaaa si pt manciu :!: Sa sti ka cu banii investitzi in ea lueam 3 dacii dalea cum ai tu la avatar poate si mai mult :D
Asa si ce spui tu ca a aparut alt balaur ??la ce te referi oricum eu sunt pe forum dinaintea ta cu mult cred.....uitete cate posturi am eu si cate ai tu |
Vad ca de jante nu zici nimik.... Hmmm si eleronul m-ar interesa.... uite id-ul meu de mess: cocot_barosanu ... Vorbim acolo... Ms...
|
Frate adevaru e ca ti-ai facut racheta de masina ! O supernova din fabrica cu jentile originale spalata si putin coborata arata de o mie de ori mai bine decat sorcova asta a ta ! E doar parerea mea ! ;)
|
nu te lua de manciur,uita`te la masina lui in ce stare este si apoi comenteaza...el stie mai multe decat tine la capitolul asta ;)
|
Ma nu ma iau de nimeni eu :!:
Vad ca el se leaga de masina mea auzi caramele sau cea mai zis .........nu e frumos frate. |
o intrebare am si yo pt tine asa ca de la un posesor de nova la altu
daca imi pun si yo emblema daia cu M pe masca fuge mai tare ? |
Quote:
|
Scoateti-i ochii pentru emblema M.Acum cine se crede superior??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning