![]() |
Re: Bmw E34 M Packet
Quote:
Multumesc, am precizat mai sus ca geamurile electrice spate au fost puse ulterior. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze noi:
|
Are cineva idee ce inseamna cele 6 valori de aici? https://www.youtube.com/watch?v=nMEDpJQ5jew
|
Quote:
Masina se inmatriculeaza pe FIRMA , IAR tu persoana fizica esti trecut in acte ca TITULAR si utilizator al acestei masini ATATA TOT ! NU ESTE NEVOIE de mutatie sau mai stiu eu ce tampenii aberati uni ..eu merg de 5 ani pe Bulgaria ..mai interesati-va inainte sa dezinformati oamenii !! FELICITARI pentru masina !!! |
Multumesc oricum, s-a rezolvat cu inmatricularea.
|
foarte frumoasa masina...se vede ca a trait prin tari civilizate
....ce iti dau pe bara de fata??8)8) |
1 Attachment(s)
Bulgaria let's go!
|
Quote:
foarte tare masina! |
Taxa nu este suspendata, ci amanata. Iar de la 1 ianuarie nu va mai cona anul, ci doar cat polueaza masina ;) m-am interesat crede-ma.
|
Quote:
|
[QUOTE=bcoupe;5225185]dc ai bagat pe BG cand taxa e suspendata pana la 1 ianuarie 2013?
nu este nici o taxa suspendata.alea au fost niste cuvinte aruncate aiurea,care se refereau tot la taxa pe masinile deja inmatriculate.m-am interesat si eu ca si ff multi altii!:) |
Masina asta ma lasat fara cuvinte.....este dementiala....eu cred ca este cel mai frumos E34 din romania....tot respectul....felicitari!!!
|
Am ramas fara cuvinte.
Cat de bine poate sa arate!..vopseaua..jantele..tot!...Felicitari!..ai grija de ea!....masina e in stare perfecta! |
Deci, cand am vazut pozele am ramas cu gura cascata :O ! Arata de-a dreptul incredibil, zici ca e noua! Este cu siguranta cel mai frumos E34 pe care l-am vazut vreodata, imi place absolut totul la ea, jante, culoare, interior... Toate respectele mele propietarului pentru felul in care a reusit sa o intretina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning