![]() |
Re: La Multi Ani Lmx`u si Ema
La multi Aniiiiiiiiii !:twisted:
|
Ia uite mai...nici nu am stiut,si ne-am mai vazut si ieri.....La Multi Ani si SANATATE
|
La Multi Ani si SANATATE sa iti dea Domnul de toate(amortizoare,turbine,etc etc :D )sau poate chiar un RX7 de la VeilSide- asha pe la vreo 500 de ponei ;) !!!Sa fi iubit!!!
|
La Multi Ani si SANATATE!!! sa iti dea Domnul de toate(amortizoare,turbine,etc etc :D )sau poate chiar un RX7 de la VeilSide- asha pe la vreo 500 de ponei ;) !!!Sa fi iubit!!!
|
:rolleyes2 ce naiba?!!!...nu a fost intentia mea sa postez de 3 ori..erori de la pc..si net de 2 lei.mi scuzi
|
Astia mici se trezesc mai greu :-s asa ca va urez si eu mai cu intarziere asa LA MULTI ANI, MULTA SANATATE si PUTERE DE STRANS BANI(ca munca e pt tractoare:) )!!!!!!!!! Odata cu astea vin si poneii care scot din gume fum ,turbinele care fac psss,tobele care fac vrum si nu in ultimul rand femeile care fac AHHHH !!!!!!!!!!
Va poopa fratele STN direct de la CRAIOVA!!!! NSL POWER !!!!! |
-Vi pupa tati pe amandoi.
-La multi ani fratioriiii!!!! |
pe ema nu-l cunosc,...dar sa fie sanatos si La multi ani!!! :D
|
Va iubesc :)
|
In cinstea voastra am beut sambata noapte si am cunoscut o gramada de lume.
Eu mergeam pe-acolo, iar ei nu ma vedeau si ma calcau pe maini... :drunk: La multi ani inc-odata...! |
cam tarziu si eu dar iti zic La multi ani, si un motor de Cosworth k stiu k ti-l doresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning