![]() |
Re: Cum se numeşte filmul?
tot ceea ce imi amintesc din film:2 prieteni mergeau intr-o calatorie si aveau pe masina montata o statie auto.si au inceut sa faca mistouri ce cei cu care vorbeau,pana cand s-a gasit un sofer de tir care sa se razbune pe ei pentru ca l-au injurat urmarindu-i si busindu-le masina ne nenumarate ori!daca vi-l amintiti careva.....
|
Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0206314/ |
thank`sss
|
salut!am vazut mai demult un film pe national tv indian care incepe prin a prezenta o familie bogata si copilul lor student care se indragosteste de o fata intr-o gara!ii canta in tren iar mai spre jumatatea filmului afla ca parintii lui l-au adoptat si si pleaca in cautarea fratilor afland ca are 2!mi se pare o versiune mai 9 a filmului lantul amintirilor ori nus ce sa zis dar ideea e ca acceasi se gasesc fratii pana la urma etc.mersi
|
Quote:
|
cred ca poti sa te uiti la orcare... toate sunt la fel :lol:
|
Salut, nu mai stiu cum se numeste un film ce il dadeau des pe ProTv. Era ceva destul de banal. Tin minte ca era el cu ea, cautau niste bani printr-un canion, urmariti de tipii rai. La un momentdat ajung la o casa unde era o femeie, cunoscuta de el si ii ajuta.
Daca nu ma insel, sper sa nu confund filmele, pe la inceput are loc si o evadare dintr-o inchisoare, o evadare cu un elicopter. Sper ca ma puteti ajuta. |
Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0089370/?ref_=fn_al_tt_1 Inainte de partea asta, a fost "Romancing the Stone". |
salut ! am vazut filmul asta ascum cativa ani. ut tip vrea sa se razbune pe ceva mafiot pt ca i a ucis sotia sau ceva de genu si planueste cum sa l omoare. face o gaura in asfalt si il ingroapacu tot cu masina. daca stie careva .....ms
|
Dă şi tu nişte nume de actori.
|
|
Quote:
|
Stiu doua faze din filmul pe care il caut:
-unu' electrocuta o broasca moarta. Cred ca voia sa dovedeasca ca poate aduce ceva mort la viata... -pe la mijlocul filmului, un tip e pe moarte si scrie pe un perete cu sange NO37. Dar, de fapt, citit invers, era LEON. Nu este Léon: The Professional (1994). Cred ca e de prin anii '80, american. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning