![]() |
Re: Jante auto personalizate
ar fi o idee si poate cine stie o afacere de viitor cu profit bun merita sa incerci
|
1 la mana.majoritatea se uita la pret
2 la mana. calitatea tre sa fie garantata. 3 la mana. nu stiu dk o sa faci ceva in romania acestea sunt parerile mele.dk supar pe cineva imi cer scuze. |
cred ca e o idee buna, dar ai grija la pret. cum a zis shi MihaiS majoritatea se uita la pret. stiu ca se fac shi afara asemenea jenti, dar in romania nu am vazut sau auzit de nimeni care sa aiba astfel de jenti. eu, personal, iti urez succes ;)
|
Eu as zice ceva de genu 50% ideea proprietarului..ca pana la urma conteaza si siguranta pe sosele...nu poti sa-i faci lu unuo janta in 3 spite cu o grosime de 3-4cm spita doar ca asa vrea el...ca iese pe strada cu ele si ramane acolo sau mai stiu eu ce...in romania nu o sa faci prea multi bani cu asa ceva si ma tot gandesc...daca tu ai venit cu ideea asta...oare nu s-au gandit si americanii la asa ceva??...oare???...dar cum am zis si la inceput...clientu trebuie sa fie de acord si cu cel care face janta...adica el vine cu ideea sii lasa pe altii sa-si faca treaba...blocu acela de aluminiu e destul de greu si ajunge sa cantareasca pana in 20kg dupa "prelucrare"
|
hai sa zicemk ar renta o asemenea afacere .. dar pretzurile ar fii exorbitante pentru noi aici in romania .. deci ...
|
Daca afacerea zici ca renteaza, insemna ca scoate profit indiferent de pret.
Ai nevoie de 1 inginer care sa stie nitel CAD si FEA, un centru de prelucrare CNC (strung si freza, asta e cea mai scumpa treaba, cred ca sare de 100 000 de euro) cu un muncitor prelucrator prin aschiere si eventual un designer. materie prima poti lua bine merci de la ALRO Slatina, sub forma de lingouri forjate. Insa ca sa obtii finantare pt toate astea ai nevoie de un studiu de piata mai serios decat un topic aruncat aici! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning