Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   BOMBA!!! DACIA retrage 15000 exemplare (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/3346-bomba-dacia-retrage-15000-exemplare.html)

xxdadixx 19-01-05 07:42

Cine va suferi la imagine? Dacia sau Renault!

B12ZMD 19-01-05 08:01

RENAULT ! ... dacia deja e in \"coma\" cu imaginea :(

SEBASTIAN 19-01-05 08:24

LEGAL RACING

Pierd si Dacia si Renault dar mai mult Dacia, pt ca se stie ca e brand-ul inferior al Renault, dar sunt curios cat pierde Nissan.

the_mav 19-01-05 09:00

acum 1 minut a fost stirea pe europa fm... cica vor sa verifice in primul rand cricul (care se pare ca la lotul de pana in 20 nov 2004 poate ceda la o folosinta indelungata) shi pe urma cablajul de la motor shi reprogramarea eventuala a calculatorului de injectie
a declarat-o directorul de imagine (parca asta era fctia aluia) la europa fm
:shock: :shock: :shock: :wink:

CATALIN LCL 19-01-05 09:21

Bajetzi,fuga repede cu \"ligheanele\" by Renault la fabrica!Daca va adunatzi cu totzi acolo poate va dau astia de frica banii inapoi!In felul asta avetzi ocazia sa va cumparatzi masina, nu....... :lol: :D :)

SpyDer_ThE 19-01-05 09:24

Eu nu mai inteleg nimic din Dacia \"Golan\" asta ,am vazut si eu emisiunea de pe Otv in care Seby testa golanu' si la cateva sapt. dupe aia si-a luat un prieten golan si nu are nici consum mare , e pe undeva pe la 10 l/100 km in oras cu motor de 1,6 , si per ansamblu masina merge bine . Materialele clar sunt de cea mai proasta calitate : tragi de bord si poti sa vezi inauntru .... Dezamagitor :(

CATALIN LCL 19-01-05 09:44

Ce rost are sa mai vorbim de performantzle unei astfel de..... hai sa-i zicem \"mashina\" din respect pt. cei care au dat banii pe ea si i-au muncit, la care nu au fost in stare sa-i faca nici macar un cric cum trebuie?Sau poate nu are nevoie de cric la cat de \"bengoasa\" este? :D

Toto - BOD 19-01-05 09:50

Din cate am ineteles eu 15000 de masini au fost chemate pentru o verificare... Din cate am inteles eu vor skimba cricurile a 15mii de masini... Vor verifica 3500 la de cablurile electrice si la 1500 de camputerele! Sper sa nu m-am pierdut in cifrele alea... oricum ceva de genul era!

Toto - BOD 19-01-05 09:56

Am gasit reportajul pe net
http://www.curierulnational.ro/?page...=744&art=51898

Murarashu 19-01-05 10:13

Ca iti schimbe cricul nu e nevoie sa te duci cu toata masina... :wink: Cred ca asta e doar o `abureala`, problemele adevarate s`ar putea sa fie mai mari si mai grave.

CATALIN LCL 19-01-05 10:28

Oricum este un pas inainte!Pe vremuri tzi-o dadeau gata defecta shi nu te mai chema nici drequ inapoi si nici tu nu te mai duceai satul dupa cei 4ani de asteptare.Acum catziva ani si-a cumparat un amic o SuperNova la care erau vreo cateva becuri din bord arse(iluminare,martor semnalizare) si nu functziona sonda de benzina,drept pt. care s-a deplasat de urgentza la garantzie si surpriza: sonda au inlocuit-o dar becurile nu ca sunt \"consumabile\";problema era ca ele erau deja \"consumate\" din fabrica.Asa ca a mai scormonit nitzelus prin buzunare si a schimbat si becurile.

Bogdan_16v 19-01-05 10:49

Eu cred ca cei care au dat bani pe asa ceva si acum se plang nu merita nici macar compasiune, daca au fost intr-atat de \"inteligenti\" sa investeasca intr-o Dacie in speranta ca il vor apuca pe D-zeu de un picior, este clar cu ce oameni avem de a face. Sunt bani munciti, dar nu i-a pus nimeni sa-i arunce la gunoi, au facut-o benevol. Poate se invata si consumatorul roman ca a arunca cu banii in ceva ieftin il va costa ulterior mai mult decat daca ar fi dat ceva mai multi bani pe o calitate superioara. Deocamdata, toti \"cunoscatorii\" stau cu nasul in reviste si reclame TV si dupa considerentele astea se ghideaza cand cumpara o masina.

200SX 19-01-05 11:13

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Pierd si Dacia si Renault dar mai mult Dacia, pt ca se stie ca e brand-ul inferior al Renault, dar sunt curios cat pierde Nissan.

OFFTOPIC
sper sa nu piarda nimika si asa din ce citesc eu pe forumuri din Japonia, Australia.. se pare ca toti au parere foarte proasta despre Renault si dau vina pe el pentru oprirea productiei de modele sport de catre Nissan.

Revenind la Dacie, eu un lucru bun ca au avut curajul sa retraga masinile cu probleme de pe piatza,
dupa mine dacia 1310 a fost o masina excelenta avand in vedere raportul pret/calitate cost al pieselor de schimb si al consumabilelor,

nova si supernova au reprezentat o imbunatatire si nu mi s-a parut sa aibe probleme majore (cei cu nova parca se plangeau ca intra apa in masina)

pe logan nu am avut inca ocazia sa pun mana, dar solentza dupa mine a avut o gramda de probleme si se pare ca loganul si mai rau (din mai \"bine\" in mai \"bine\")

La logan un lucru confirmat de un prieten care si-a luat a fost vizibilitatea foarte redusa in spate, care e destul de deranjanta cand dai cu spatele

un lucru care il urasc cu desavarsire la Dacie sunt toate acele marutinsuri, care se strica aproape zilnic

O faza tare ar fi sa existe o masina la aceiasi bani ca Loganul si sa fie si mai buna (nu am stat sa caut daca exista dar tre sa fie)

CATALIN LCL 19-01-05 11:18

Corect!Dar shti cum e cu schema aia:lucrul nou e lucru nou! cica;asta au sperat ei de fapt ca luandu-shi mashina noua nu o sa aiba griji o buna perioada de timp,doar ca problema este ca perioada(in functzie de norocul fiecaruia) a fost cam scurta.

steph 19-01-05 12:14

cat de inspirat am fost k mi-am luat cielo ... macar a fost testat pe piata romaneasca timp de 10 ani :)

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning