![]() |
Re: Cand ai cumparat ultima oara pneuri?
Quote:
|
Nu inteleg care ar fi faza cu umflatul sau cu dezumflatul... Cu ce modifica modul de pastrare umflatul sau dezumflatul ?:shock:
|
Quote:
|
mda ... e clar cu cine ma pun...
Sunt facute din ciocolata cauciucrile alea ( sa nu zic din cacat ... ) N-au nici sarma din otel prin ele nici structura de rezistenta n-au nimic... sunt asa ca baloanele de sapun... De la soare daca stau in picioare cateva luni incep sa se scurga. Auzi se deformeaza....:lol::lol::lol: Tu de unde ai venit varule ca Bistrita nu trece prin Hunedoara ... |
Quote:
:) |
S-a scos... Vai de steaua ta daca visezi la mama...
|
Fenomenul de deformare a anvelopelor apare daca le stochezi incorect una peste alta. Se strang peretii interiori si nu se mai pot umfla la vulcanizare. Am patit eu de curand cu o pereche de Goodyear Ultragrip 8 noi care fusesera stocate incorect una peste alta mai multe luni cred, si ca sa le poate umfla la vulcanizare a trebuit sa le tin 2 zile la caldura cu niste betisoare de lemn in ele ca sa le mareasca diametrul la peretii interiori.
|
Atunci cum se stocheaza corect?
|
Pe verticala in rastel de anvelope, cum sunt la multe magazine, nu unul peste altul :)
|
Ca alea din spate?
http://1.bp.blogspot.com/-zIbrrbW2AZ...600/foto07.jpg Conteaza daca le pun in picioare pe podea? sau conteaza faptul ca au 2 puncte de sprijin ca raftul ala din imagine? |
Alea de pe rastel sunt stocate corect. La alea puse una peste alta o sa apara probleme la vulcanizare :).
|
Quote:
|
Eu am luat un set de 4 anvelope de iarna acum 2 luni,desi aveam cate un set pe fiecare dintre cele 3 cazane care le am,doar ca le-am luat la superoferta cu un set de jante la 400ron (4jante de aliaj+4 anvelope),sh,dot mai vechi ce-i drept,dar pastrate destul de bine,si rulate foarte putin,inca au mustati,si nici urma de crapaturi.
Acum astept o superoferta pentru niste anvelope de vara,am doua pe fata care se apropie de semnele de uzura maxima,si pe ploaie nu mai sunt asa sigure,altfel mai merg 3 sezoane :lol: |
intadevar...cel mai bine se pastreaza anvelopele umflate...
|
Daca anvelopele de iarna pentru turisme au mai putin de 3 mm in profil, nu mai pot fi utilizate iarna in conditii de siguranta. Ele vor avea cam aceiasi aderenta ca a unor anvelopele de vara noi, putin mai "cramponate".:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning