![]() |
Re: Care sunt anvelopele de iarna folosite?
Nankang si sunt foarte multumit.
|
Quote:
No offense, intr-adevar nu au 4 ani, acuma merg pe al 3-lea da nu m-au lasat la greu in nici o situatie, nu am incercat altele da nici nu am nici un motiv sa o fac... |
Anvelope Auto Sava ESKIMO
|
eu folosesc goodyear ultragrip 7 din 2007-2008
|
Goodyear UltraGrip 7+
|
michellin alpin A4,cumparat in iarna trecuta,extraordinare.Pe alta masina am Bfgodrich si de acestea sunt foarte multumit!
|
Dunlop 3d super eficiente am urcat pe zapada cu ele pana la poiana brasov fara probleme.
|
Dunlop 3D Winter Sport. Cele mai bune anvelope calitate/pret!
|
Pirelli Winter Carving Edge, luate anul trecut.
|
Kleber Krisalp HP si Sava Eskimo S2 !!
Foarte incantat am fost totusi de Fulda Kristal Montero 2 , pacat ca nu am mai gasit ! |
Quote:
|
Dunlop SP Winter Sport
|
Quote:
Quote:
DECI acum mergi pe al 3 lea an ! FELICITARI ... NU AM AVUT niciodata sa imi echipez masina cu MICHELIN cand imi echipez masina exista Dunlop Pirelli Yokohama sau Federal !!!! ANVELOPE care nu au nevoie de RECLAMA si PROMOVARE cat are MICHELIN pe acest site , la TV si campanii publicitare in PUBLIC ! asta inseamna lipsa de CLIENTI si trebuie facut ceva in aceasta privinta !!! inafara FAPTULUI ca le folosesti 3-4 ani apoi ..sunt numai bune de dat la ars ...mai costa si o caruta de bani .... din pacate pentru tine , detinem o vulcanizare auto si din tot ce am vazut acolo am bagat da seama ca anvelopele MICHELIN vin foarte deteriorate ..ma refer LA doturile 2007-2010 ...se degradeaza FOOARTE REPEDE ...imbatranesc , crapa ......se fac vai mama lor de roti !!! am vazut CRAPATE din 2009 nu mi-a venit sa cred ANVELOPE 2009 sa fie COAPTE ??? pe langa asta cand cumperi de NOU un michelin te intrebi OARE STA PE JANTA ? |
A scris cineva mai sus de TS830...subscriu , au fost cele mai bune anvelope de iarna in peste 7 teste anul trecut le-am avut pe masina veche ...din pacate le-am dat cu ea cu tot ...sunt absolut sezantionale , zapada,gheata,umed...sunt altceva ! RECOMAND !
|
pirelli snowsport 210 am momentan, dar nu pot sa spun ca sunt extraordinare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning