![]() |
cat costa, si la fel ca mai sus, pt o teava si pt doua.
e simplu pt carburator sau ai si pt injectii si pt diesel, stiu ca sunt mai scumpe dar poate ai? |
m-ar interesa un kit pt. carburator ... :D
|
Pe carburator merg la fel de bine ca pe injectie... :wink:
Nu se pot monta pe masini diesel. :cry: |
NU MERG PE DIESEL !!!
|
As vrea si eu pe cielo
Cat costa? |
pentru o singura evacuare 80$
pentru evacuare dubla 100$ |
HAHA a-ti spus-o !!!!
nu merg pe DIesel, try again. mai cititi si vedeti ca pt masini moderne pe injectie care ard cam tot combustibilul trebuie alt sistem de Flame-Thrower care merge si la Diesel, cu nu mai stiu ce gaze. Sunt 2 butelii cu 2 gaze diferite. Primul gaz este injectat prin intermediul unui injector in evacuare pt a crea presiune(jet) pt al doilea gaz inflamabil care este introdus mai tarziu si in final aprins de o bujie la fel ca la primul sistem. Se poate folosi chiar pe orice masina indiferent de sistemul de propulsie, chiar si electrice dk ii atasati un sistem de tevi gen evacuare. Eu vreau unu din ala pt un prieten care are un BMW 530D din 2002 parca |
Re:
Quote:
deja o dam in SF-uri... sistemele astea de care spui tu sunt 500-1000$ si te mai si complici cu reincarcat buteliilor. EU AM SPUS CA ACESTE SISTEME PE CARE EU LE VAND, NU FUNCTIONEAZA PE MOTOARE DIESEL!!! OK? |
eu ii raspundeam lui Hondarul ca a zis ca nu se pot monta pe diesel.
np eu asa ceva caut. |
Pai nu se pot monta, ce nu intelegi din asta ??? Tu vb acolo alta chestie, care este strict pentru show-uri si competitii, mai ales daca e vb de consumabile, adica butelie... Si nu cred ca ar fi cineva la noi care sa aiba sange sa mearga cu o bomba pe roti. Sa nu mai zic ca ar fi ilegal...
Deci... Repet, ca se vede treaba ca nu intelegi: NU SE POT MONTA !!!!!!! |
Vorba lunga - Saracia omului ...
Omu vinde un Kit de Flame Thrower pentru BENZINARE ... Si nu cred ca mai aduce cineva asha ceva decat din bulan. Noroc cu Hondaru ca altfel ... :lol: |
as fi interesat daca pot pune pe 106gti sau pe celica.
chiar daca e clar doar de fantezie si show ma intereseaza de unde,cum si cat ar costa. |
Se poate pune fara probleme. Pretul parca e ceva mai sus, o sa ai si instructiuni de montare si utilizare. Vb cu bussines asta. :wink:
|
stiu ca o sa radeti dar vreau sa stiu in ce masura se poate pune asa ceva pe ......MATIZ :) defapt as vrea sa stiu in ce consta acest Thrower.
Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Uite in asta consta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning