![]() |
Re: 2008 Ford Mondeo
Frumoasa masinutza . Sa vedem pretzul......
|
misto masinuta ,mai ales bordul e f*turistic:)
|
cred ca va fi un real succes, motorul de 1.6 are puterea celui de 1.8 de pe mk3 ..... se anunta lucruri interesante, curiozitatea cea mai mare .... cum va arata ST-ul :D
|
chiar e reusit modelul! iar spatele nu e chiar asa rau! probabil ca se putea mai bine! interiorul e f. misto!
|
Imi place foarte mult interiorul, exerior(spatele)......ma abtin.
|
chiar arata super, imi place cu a evoluat acest model, cat despre spatele masinii nu-i chiar atat de urat cum spun unele persoane, daca atzi vedea masina in realitate mai mult ca sigur v-ati schimba parerea...
|
hai frate... nu e mustang sau mai stiu eu ce masina sport... e facuta pt un nr mare de cumparatori, ce sa mai zic de passat daca asta e urata
|
pacat k nu au scoso asa cum arata conceptul ... e de intzeles k din motive de $$$ dar lau cumintzit
|
Quote:
mai zicea cineva ca aduce a passat.. wha? ? mie imi pare reusita masina, insa verdictul final o sa il putem da numai dupa ce o vedem live... |
daca te refereai la mine NU.... am zis ca ce sa mai zic de passat daca asta e urata
|
Interior foarte reusit si placut, dar am o senzatie ca plasticul de pe bord este infect...la prima vedere cel putin asa lasa impresia. La exterior arata bine cu exceptia spatelui, mai ales a stopurilor, oricum este un progres reusit de catre Ford!
|
2 Attachment(s)
totusi din unghiul asta aduce a volvo..insa nu se compara...
|
arata destul de bine ,imi place.pretul¿?
|
Quote:
|
misto masina, cel putin interiorul, exteriorul seamana mult cu focus, iar spatele mi se pare ca seamana cu renault megane 1 , ce l putin din unghiul asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning