![]() |
re: Machete in lucru - teo93dinu
Mda... eu zic ca praf o faceam daca imi bateam joc de ea sa arunc doua maini de chit nefinisat... dar am finisat o groaza la ea si chiar daca este mai hard tuning asa am avut inspiratie atunci ... asa ramane....
Stiu ca e usor sa colectionezi machete si sa le stergi din cand in cand de praf , nu sa stai ore intregi sa finisezi... Gusturile nu se discuta zice o vorba... Urmatoarea macheta(deci nu ma orpesc la asta) va fi un Peugeot 307 cc 1/18 Solido care va avea tuning nemtesc ok? Pana atunci incerc sa o termin pe asta... |
3 Attachment(s)
Cam aici am ajuns...azi sper sa o asamblez si sa termin instalatia electrica ...mai trebuie decat jantele si e gata :D
|
cate masini ai vazut cu o usa de frigider in loc de bara fata? mie asta imi inspira botul machetei tale... degeaba stai ore intregi sa finisezi chitul daca nu ii dai si o forma.. parerea mea ...
|
Aduce a etui bre, nu usa de frigider...:lol:
|
pe langa usa, mi se pare mie sau partea fata nu e simetrica?E primul tau proiect de tunning?Pana la urma daca tie iti place, celalalte pareri sunt doar constructive.App, poti pune o poza cu farurile? Vrei sa faci cumva faruri ca la bmw "ochi de inger? "
|
Imi asum toate criticile deaia am deschis topic nu? :D
Sa stiti ca nu ma supar vorba aia ce nu te omoara te face mai tare... In primul rand vreau sa spun ca nu este primul proiect de tuning , este primul proiect in care a trebuit sa fac barele de la 0... Bara este simetrica(masurata cu rigla) iar farurile sunt gaurite pentru leduri si nu au sticlele puse :lol: nu vreau ochisori de inger atunci chiar era tiganie :lol: ... Asta e cu proiectul asta sper sa va placa noul proiect peugeot-ul 307 care va fi clean :D... |
Asteptam si poze cu el gata, dar la lumina...
|
Mie-mi place enorm proiectul tau, as fi dispus sa-l cumpar !!! :lol::lol::lol:
|
Apreciez sarcasmul :lol:
|
1 Attachment(s)
Frumoasa macheta,atunci cand a venit de la mama ei.Nu stiu ce vrea sa para ,dar mie imi aduce foarte bine a unui plug de zapada.Uite si un exemplu in poza numai ca este camion.Culoarea si ideea farurilor o salut si chiar imi place,insa bara e :shock::chainsaw::chainsaw:
|
Deja cam dati in nesimtire... adica accept sa zica unul doi dar deja... rog pe experti sa-si tina parerile pt. ei , eu , amator le am pe ale mele...
|
Mane...astea sunt parerile noastre despre lucrarea ta, sunt mai mult ca sigur ca nu te asteptai doar la aplauze ;)
Eu inca astept poze cu ea la lumina! |
Da si am spus ca imi asum ciriticile nu si nesimtirea!! E suficent sa spuna unul ceva si ceilalti gasesc sa comenteze...:rolleyes2
Poze voi face cand va fi gata mai am mici retusuri si sa-i gasesc jante :???: ... |
Noi astia mai "nesimtiti".. cum indrasnim sa spunem asa ceva?...
Uite ca asta spun si eu .. chiar e un plug de zapada! incearca sa mai face ceva prize prin bara aia ca arata super prost ... Uita-te atent in poza pe care chiar tu ai postat.o .. si o sa vezi diferenta intre bara ta si bara de pe acel GOLF!:D |
11 Attachment(s)
La indemnul unui coleg de forum m-am hotarat sa postez pozele cu mahceta terminata...
Din pacate nici pana acum nu am gasit jante :sad: ... Parerile sunt impartite insa cum am primit pana acum numai critici rog sa se abtina cei care ma critica doar de dragul de a face posturi! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning