![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
???? "vin"?!? ce vin?! ai uitat sa bagi inainte un "sa" ori te-ai referit la faptul de a nu uita sa ADUCI tu niste vin? :twisted: :???: ;)
A! si inca ceva: buzz nu pot sa iti dau decat dak imi spui si mie adresa ta de ym! Pt k dak vrei sa iti dau buzz pe forum... atunci dureaza ceva mai mult... |
Quote:
|
Tu kiar vb serios cu "buzz-ul" acela! Scuza-ma, am crezut k faci mishto de mine... OK! daca vrei, atunci o sa-ti reamintesc cu o zi - doua inainte.
"Treaba" e k esti SINGURUL care a manifestat interes pentru intalnirea asta... pacat... altii se intalnesc kiar de cateva ori pe saptamana! iar noi nu putem / nu vrem sa o facem, in conditiile in care Pitesti este un oras MULT mai mic decat Bucurestiul... |
ne putem intalni la sfarsit de saptamana seara prin parcare pe la finante... acolo se strang toti
|
;)
cine stie...stie... cam banal, dar mai bine decat stadion...;)) |
Pai daca se intalneste lumea la finante.....cre`ca ca pana la urma tot la stadion se ajunge nu? :P Faza naspa e ca acolo nu mai ai loc de nimic....imediat vin gaborii...alt loc s-a mai "descoperit" ceva?
|
io tot o sa il sustin p al meu.
spre albota pana la europa, si de acolo stanga p verianta spre autostrada. pana nu ma dau odata acolo nu imi iese din cap. ;)) |
am trecut si vineri si sambata si duminica si pe la stadion si pe la finante... dezamagire TOTALA! nu am vazut nimic care sa-mi trezeasca banuiala k s-ar desfasura o "kestie" ... ceva...Halal treaba! Macar nu mai starniti lumea cu propuneri sau sugestii lamentabile.
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, am vb cu tine, dar m-am adresat tuturor care viziteaza si citesc acest forum, in special cei din Pitesti! De aceea raman la parerea care am exprimat-o in post-ul de mai sus (din pacate)... :cry: |
"Mosu" degeaba stabilesti intalniri ca oricum nu vine nimeni, se stabilesc locatii si ore de intalnire si stai de nebun singur. In Pitesti sunt multi pasionati dar cand e vorba de una alta nu vezi niciunu`, eventual sa stai la stadion cate doua trei ore sa vezi cati se strang, poate ai norocul sa vina doi care fac o asa zisa liniuta si pleaca, iti spun din proprie experienta. Eventual puneti un anunt ca vin si femei in costum de baie ca poate poate :). Cati cai are symbol-ul tau? :P
|
Quote:
|
daca intreseaza pe cineva....intalnire vwforum.ro ...duminica...25..ora 13 :)
|
Quote:
Scrie in semnatura: "stock, dar bun". Adica nu i-am facut nicio modificare (la motor), si are, in continuare, 98 de "armasari" :-P . Cochetez cu ideea de a-l "stimula" putin, dar nu prea am cum sa-i ofer un imbold semnificativ... Din pacate are motor normal aspirat, iar din aceasta cauza nu prea am posibilitati si variante multe de a modifica ceva. Probabil ca l-as putea trece de "bariera" celor 100 de cai cu putin, dar castigul de putere nu justifica eficient consumul de bani. Drept urmare, sunt tentat mai mult de partea styling-ului - ceva pe la interior si exterior, dar cu bun gust si nestrident :idea: . Din pacate, in momentul de fata am alte prioritati familiale, asa ca modificarile vor suferi o oarecare amanare. :???: |
pai am stabilit vreo ora si nu ne-am tinut de ea? eu am fost prin oras mai mereu seara acum nu o sa stau ca dementu pe la stadion sa mananc semintze sau mai stiu eu ce sa astept sa vina vre-un nebun ratacit care sa se intoarca odata cu frana de mana sau sa inghetz pe la finante prin parcare. daca vreti o intalnire ceva spuneti o ora o zi si aia e
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning