![]() |
Trabant 1.1
Superb proiect , de urmarit in continuare
Au mai aparut ceva modificari ? |
Re: Trabant 1.1
Quote:
|
Si o intrebare daca se poate , sistemul de evacuare , sau mai bine zis tot sistemul de tobe , coturi etc unde a fost facut ?
Sper sa nu deranjeze intrebarea |
Nui nici un deranj. Sistemul a fost făcut la Tg Mureș, la un prieten care se ocupă cu sisteme de eșapament
|
Salut Hunor
Superbă mașină! Īn ce stadiu se mai află cu modificările aduse? Sunt interesat să īmi iau și eu una și aș avea cāteva īntrebări, dacă ești dispus să īmi răspunzi la ele. 1)Cum rulează mașina acum, cu toate modificările aduse? 2)Viteză maximă? 3)Acelerația 0-100? 4)Cāt consumă la suta de kilometri? 5) Se potrivește aripa spate dreapta de la 601 pe 1.1? |
Masina iar este in curs de modificare, primeste un motor nou cu catva cai in plus ;)
1Masina ruleaza f bine, suspensia reglabila de polo era un pic prea tare, acum sa vedem cum se va comporta cu suspensia de corsa 2viteza maxima era 170 3acceleratia n-am masurat niciodata 4consumul varieaza in functie de stilul de condus, eu am reusit sa scot si consum de 10l inafara, dar si de 5-6l cu o viteza de croaziera de 100-110 5ca si marime da, dar pe partea dreapta cea de 601 nu are busonul de la rezervor |
Quote:
Ce motor v-a primi? V-a fi eligibil pentru scriere īn cartea mașinii? Ceva poze ne mai pui? |
Foarte frumoasa masina. Felicitari Hunor pentru proiect. :lol:
|
Primește un motor 1.3 dintr-un Polo G40, cu turbo și alte modificări. Poze pun altă dată cānd o să mai avansez cu treaba
|
Asa Trabant frumos nu am mai vazut . Felicitari pentru munca depusa si la cat mai multe modificari :) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning