Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

Fitzosul 18-01-05 19:49

In curand o sa-mi pun catalogul cu cele mai tari poze (cele care au aparut prin reviste) si o sa-ti spun maine de ploape. ok?

ZanDer 18-01-05 21:22

no bine ... daca tu zici ca nu se prea gasesc ... ma rog presupun ca evacuare, filtru si chip se gaseste sau nu ?? de aia am zis eu ce am zis ... la partea de propriu-zis pt mondeo acuma nu sjtiu ca nam avut inca de-a face cu masjini de genu ...

Fitzosul 18-01-05 21:46

Daca te duci la orice magazin de tuning, chip nu gasesti nicaieri, filtru de aer este d-ala universal (adica o minzerie), in schimb m-am scos cu evacuarea. Atat. Daca te duci la vre-un magazin de tuning cand aude ca ai ford ......stii ce spun? N-avem domne nimik decat genti, cauciucuri, tot felul de plastice (niste turcisme) neoane si alte minzerii. Singurii care au fost de treaba sunt cei de la color tuning....jos palaria! Daca ar fii toti asa ca ei, poate ar fii mai multe masini tunate, in adevaratul sens al cuvantului.

ZanDer 18-01-05 21:58

hmz ... pei da ... presupun ca de aia ca ii masjina cat de cat nou aparuta si nu se fac numa de firme scumpe sau ceva nush ... pei la filtre K&N zic io ca is ok ...

Fitzosul 18-01-05 22:13

Mda...poate ma risc cu un filtru de aer dar o sa ma stau sa mai caut ceva. Poate gasesc ceva mai bun :wink:

Bogdan_16v 18-01-05 22:51

Auzi, dar tu ce motorash ai pe ea de zici ca nu gasesti chip tuning? :?

Fitzosul 18-01-05 22:55

Pai e un ford mondeo 2003 cu face lift, 2000cm, benzina, 145 cp din fabrica

Bogdan_16v 19-01-05 00:36

E bunicel, insa pt Ford gasesti doar pt motoare diesel, din pacate, de parca doar tractoarele au voie sa fie performante... :evil:

Fitzosul 19-01-05 08:53

Daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru cei 14 cp pe care-i da chip-ul si sa dau 400 de euri mai bine pot sa-mi fac niste serpisori sau sa-mi modific altceva la motor cu banii astia si as castiga mai multi cp.. :lol: :D

TNos 19-01-05 12:39

frumoasa masina..te-am vazut de cateva ori prin oras si am ramas placut surprins...dar mai fa-i ceva si pe la motor,ca are nevoie...nu stiu daca mai tii minte dar de la dimitrov la IGP s-a tinut cu tine o dacie break rosie fara probleme... :wink: si la cum arata merita si ceva performanta..iti doresc succes :wink:

Fitzosul 19-01-05 19:05

Salutare, nu-mi aduc aminte dar iti zic eu ca n-am dat in el ca, nu ma prindea de nici un fel. Are ceva modificari (recunosc ca nu foarte mari) dar dau rusinica la multe masini. Te asigur eu :wink:

Corse 20-01-05 10:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Dap, am bagat si ceva euroi in muzica

:lol: e bine si asta, dar eu ma refeream la sunetul produs de evacuare. :) ai doar finala schimbata, nu?

Mr.Nice 20-01-05 10:52

Mie mi se pare o MIZERIE masina ta, e prea taraneasca, sa-ti spun si de ce: ELERONU, PLASA DE LA SPOILERE (CARE O VAD PE TOATE DACIILE) macar puteai sa-ti pui si tu neagra cu gaurile mai mari, nu aia frate eftina din targ.si \"ACTIPILD\" de 20.000 lei pe capacu de la rezervor......
EU ZIC SA INCEPI SA SCHIMBI NISTE LUCRURI LA EA DACA VREI SA FIE ADMIRATA ,IN SENSU BUN AL CUVANTULUI, MASINUTA TA.

VREAU SA VAD DACA MAI ESTE SI ALTCINEVA DE ACORD CU MINE....

PEACE
:peace:

EvLSant0S 20-01-05 11:44

da , eu , am vazut de cateva ori masina , de fiecare data m-am speriat de eleronul ala . anyway , jante mai mari , neaaparat ... si schimbat abtipildul de la rezervor :) nici nu acopera tot capacul... bleah

Fitzosul 20-01-05 15:32

Nu am doar toba finala schimbata...am toata evacuarea facuta :wink:

All times are GMT +2. The time now is 06:26.

- Copyright 2026 4Tuning