Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/3333-club-renault.html)

Toto - BOD 20-01-05 17:38

Din cate observ eu in avatar ai un Megane... (zuper Coupe-urile alea... si il ai si pe ala cu fata mai agresiva... :) )
Motorul ala de pe ce masina il iei (te intreb pentru ca eu chiar nu stiu pe ce masina este pus motorul de 225 cp, eu le stiu doar p-astea de pe clio de la renault)

ZanDer 21-01-05 23:18

no bine mah da daca vreau sa schimb motoru ... ce altceva mai tra sa schimb la masjina ... tra frane puntzi si de alea ca io nu le prea am cu astea ... am asistat la un schimb de motor da acolo numa cutia si motoru s-or schimbat, da am intzeles ca tra si altceva ... nush ... ma lamureste pls careva

Toto - BOD 23-01-05 12:50

pai daca iti pui motor mai puternic normal ca trebuie sa skimbi si franele... niste discuri mai mari si eventual ventilate pe fata... Pe spate presupun ca ai tamburi... in mod normal masinile puternice au discuri si pe spate...
Suspensia... daca ai motor puternic trebuie sa ai si stabilitate... iti trebuie niste suspensii mai tari... sport...
Planetarele trebuie innoite eventual... pentru a nu avea surprize cand pleci cu demaraj...
Si un scaun la sofer confortabil pentru a te simti bine... :lol: :lol:

ZanDer 23-01-05 13:10

:) hmmm ... pei da ... la suspensii am schimbat arcurile pe fatza, adica or fost cu 6 spire am pus cu 5 care is si mai tari ... nu cred ca is sport da is mai tari si pe spate am bagat la telescop distantziere ... acuma ii destul de rigida masjina si la curbe chiar nam probleme ...
la frane nuintzeleg ... da intradevar cre'ca tra schimbate da de unde sjtiu daca discurile is ventilate sau nu ... ?!
pe spate as vrea sami pun discuri numa ca tra sami gasesc ... poate merg alea de la r19 fara prea mari modificari, aici nu ma bag ca nu sjtiu ...

Toto - BOD 23-01-05 22:11

pai arcurile sport din cate stiu eu sunt galbene... daca ale tale sunt galbene atunci ai siguranta ca sunt sport...
discurile ventilate sunt usor de indentificat.... exista doua posibilitati... fie este un disc dublu... practic sunt doua discuri si intre ele este un spatiu pe unde intra aerul... Fie sunt ingaurite... :):)

alexutzu 25-01-05 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
E la mine in Dr taberei pe un coltz de bulevard un Clio Williams roshu de vz, cel putin asa scrie pe el...daca vrei, ma duc sa ma interesez cat costa si ce poate. :wink:

nu stiu sigur daca ala rosu e williams dar SIGUR e cocosat rau ala

in schimb e scos la vanzare si celalalt negru care sunt 100% sigur ca e WILLIAMS

ps: nu am citit tot din acest topic

ZanDer 25-01-05 17:06

hmz ... misjto ...
pei arcurile nus galbene ...
ma rog o sa vad io ce si cum cand a veni timpu ... oricum mersi de informatzii :D

aleks 28-01-05 10:12

stii ce te sfatuiesc referitor la modificarile pt renault? sa casti bine ochii la ce schimbari faci, pt ca pana la laguna 1 renault avea obiceiul sa faca in fiecare an cate o mica schimbare, de nu mai reusesti sa imbini doua componente nici o data
de ex. o cutie de pe motorul din feb 91 nu se pupa la prinderi cu aia din dec 91, etc. iti spun din proprie experienta

ZanDer 28-01-05 10:24

mersi aleks pentru sfat ... da daca fac schimbarea cre'ca iau toate de la o masjina ... asa presupun ca tot tre sa fie compatibile ...

aleks 30-01-05 18:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
mersi aleks pentru sfat ... da daca fac schimbarea cre'ca iau toate de la o masjina ... asa presupun ca tot tre sa fie compatibile ...

e cea mai buna solutie, cel putin partile au lucrat impreuna, e doar un simplu transfer care n-ar trebui sa iti dea dureri de cap ;)

ZanDer 30-01-05 21:20

heh ... sper sa fie cum zici tu ... fara dureri de cap ...
tra sa ma apuc incet sami caut motor ca iese si masjina de la vopsit shapei cum fac rost de bani miam luat ...

Toto - BOD 01-02-05 23:11

sa pui si tu niste poze cu ea vopsita!

aleks 02-02-05 09:34

incearca sa-i pui si acum niste poze ca sa fie mai clara diferenta :)

ZanDer 02-02-05 23:23

pei mai avetzi de asjteptat din pacate ... cika mai lucra la ea vreo 2 saptamani ... :( da ce sai fac ... asjtept shi io cu nerabdare numa sper sami vina toate piesele pana atunci ... deja ma super manca'n talpa ...

yknot 03-02-05 10:06

pt Renaultul tau ar merge pus un motor de 1.8 16 v de la r 19, dar bine ar fi sa il iei cu tot cu jug, cutie de viteze, planetare, fuzete, amortizoare.
Cred ca aproape 140 de cai sunt deja prea multi....
See ya

All times are GMT +2. The time now is 00:09.

- Copyright 2026 4Tuning