![]() |
Re: Lamborghini Versace Roadster
o colaborare care pe mine ma lasa rece! Masina tot aceleasi performante le are oricum (ceea ce ma impresioneaza) si nu as da banii astia doar pt. o tapiserie cusuta de Versace! Ca arata bine oricum si stock. Practic as strica filosofia lamborghini doar de dragul snobismului si eventual sa ma etalez cu masina la bonsai sau krystal ca sa se agite posesorii de cayenne, range s,sl, etc! Mai bine o faceau mai usoara si mai puternica as fi preferat mai mult! Nu prea are legatura cu tuningul topicul asta!
|
asa pret asa masina ..... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Super eleganta si cu prezenta scenica de nota 10.
|
Quote:
As fi vrut yo8) |
superba masina!
|
capat de linie fratilor . asta exclusivitate , p*L* mea se termina totu .
|
uimitoare masina...pacat ca e EXTRAORDINAR de scumpa :) La fel ca multe altele!!!
|
dupa ce k e de la mama ei criminala shiau mai bagat shi dracii aia coada....shi a iesit dumnezeiesc de tare.....dar pretzul e exagerat de scump
|
Super tare ideea si masina. :-)
|
:shock: :shock: mda....imi place la nebunie.....negru....negru...negru....tot negru...o masina foarte reusita....pretul este pe masura.....masina pe masura pretului
|
Super masina ce bine arata evacuarea:!!!
|
1 Attachment(s)
cred ca pretul e unul corect..
Un murcielago lp640 roadster costa 350.000 $. Daca tinem cont ca masina este unicat (1 singura bucata) si a fost facuta in colaborare cu Versace.. |
i like unique cars...o masina superba si ceea ce m-a facut sa-mi placa si mai mult masina asta e culoarea...
|
intr-adevar o super masina.....evacuarea aceea imensa m-a omorat si tzinand cont de faptul ca este unicat, nu a au ajuns aia prea departe cu licitatzia :D
|
ce om fericit trebuie sa fie proprietaru cand are o asa masina.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning