Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   CE SE INTAMPLA PRIN FACULTATILE DIN ROMANIA :)))))) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3328-intampla-facultatile-romania.html)

MMihai 20-01-05 22:39

se face atata caz si in mass media de pozele astea de parca nu ar stii care este realiatatea in clase.. nu zic ca o fi peste tot asa ca nu are cum dar in fiecare liceu gasesti astfel de \"domnisoare\" ... care sa fie problema.. lipsa de educatie.. libertate prea mare eu stiu.. oricum cred ca isi vor lua omor acasa daca nu au luat deja :lol:
te mai pomenesti ca or fi si virgine ......... neah :lol: :lol: :lol:

SpeedeR 20-01-05 23:04

ce va plangeti toti.... bosorogilor :D luativa de mana ku pruteanu si dansati turca :D :D :D

pakat k nu am avut si eu in clasa fete dastea :D ......ar fi fost cva... lasati ipocrizia !!! dkt sa incercati sa va dati un fel de gigi cu sufletul pur , mai bine ziceti ce credeti....

hmmmmm... trebuie pus de o filmare cu fetele :) k doar poze sa avem e prea putin :D :D :D .... ce zici mr. nice?! :lol:

X-Ray-Eyes 21-01-05 00:00

Daca se face atata haz de necaz ptr niste petarde cu 1 singura pocnitura ... s-a terminat cu vrajeala ... da de alea care se filmeaza cu babicu in gura de la nu stiu ce licee de prin Iasi , Timisoara si Bucuresti .. sau cele de la facultate cu vibratoarele si camerele de web care le-au hackuit baietzashii ???
de alea ce sa mai zicem ?
panaramelor astora de abia le-a aparut puful la gogoshica si li s0-a umflat putzin motzul si gata ... ce bazate sunt ele ... ca isi iau limba in gura ...
Ha Ha ha ...
Am ajuns de cacat ...
De ce nu au bagat frate aia la PRO tv cum se f#t liceenii in tp orelor sau in pauze ? cum intra in tp orei la qp goala cu masca pe mecla si face demonstratii de lungime ?

Mr.Nice 21-01-05 08:50

1 Attachment(s)
Apropo de filmuletz (10x SPEEDER), uite ceva de la noi din liceul NEGRUZZI!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

EvLSant0S 21-01-05 10:49

sa-mi bag picioru de ala nu e ZIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uitati-va la cum se misca cand intra pe usa , e mersul lui , si la voce , si culoarea pielii.... ;) sa dea dreaq de nu e zip :D si parca el avea si masca asta...

el e ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piry 21-01-05 10:57

crazy :lol:

xxdadixx 21-01-05 11:13

tare faza si faza la negruzzi2 unde e sau 3 4 bla bla :shock:

Hondarul 21-01-05 11:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sa-mi bag picioru de ala nu e ZIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uitati-va la cum se misca cand intra pe usa , e mersul lui , si la voce , si culoarea pielii.... ;) sa dea dreaq de nu e zip :D si parca el avea si masca asta...

el e ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu e mah ZIP ca e prea dotat... :lol:

ffocus 21-01-05 11:30

:roll: :roll: :roll:

EvLSant0S 21-01-05 12:18

=)) :)) :)) :)) moooor de ras :) :) :)

la aia te-ai uitat nu ? dar de unde stii cat de dotat e zip ? ai verificat ? :) :) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))

stiam eu ca e ceva in neregula cu tine :) :)))))))))))))))

JUST KIDDIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))

GKoo 21-01-05 17:26

Faza asta cu \"scandalu\" asta mi-a adus aminte de o faza pe care am patit-o in liceu. tot ceva in genu asta cu niste unele care au scris un jurnal in care descriau cum s-ar Phoote ele cu baietii din scoala si etc. Le-a furat unu jurnalu l-am scanat eu si dupaia au facut niste colegi un site si unu mai destept s-a gandit sa scrie si cine a contribuit la site si sa-l si puna homepage la laboratoru de informatica. Pacat ca n-a fost mediatizata toata faza orikum pana la urma am ramas cu un 7 la purtare ca cica am defaimat liceu' ...

Bogdan_16v 21-01-05 17:58

S-a anuntat de ieri ca pozele sunt luate de pe un site elvetian si ca nu sunt din Romania fetele...niste parasute de pe dreaqu stie unde...asa ca faza cu fetele din Romania pica...

Hondarul 22-01-05 09:26

Esti sigur ca pica ???? In Elvetia sau in afara scrie pe banca Ultras Dinamo sau Steaua ??? Ma rog... Nu stiu ce echipa este, dar Ultras este sotto si uita-te la scaune... Nu pe din alea ai stat si tu in liceu ??? Eu da !!!

Piry 22-01-05 13:21

1 Attachment(s)
nigga please... am analizat si eu putin ... se vede clar faza cu Ultras cu totu ca poate sa fie si numa Ultra.... si se vede ca ii ceva tara mai saraca pentru ca bancile is de cacat si zgariate... io am marit poza si am vazut ca scrie pe engleza pe tabla... asta oricum poate sa insemne ca o fost ora de engleza inainte ... da siringa aia ce cauta pe masa? :roll:

Carmen 22-01-05 13:24

Detectivilor! Niste fetite fara ocupatie. Mult caz ati facut pe tema asta :p

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning