![]() |
Re: Pleoape pentru Punto...
|
am ajuns si eu pana la pagina asta ... dar nu inteleg o iota ... nu cumva tre sa ai cont ?
|
nu dragule suntem reprezentantii in romania a acestei firme!
|
nu ... nu ai inteles intrebarea :))
intrebarea era : "nu iti trebe cont la ei pe site ca sa poti vedea catalogul ?" ca la linkul care mi l-ai aratat tu e doar o pagina cu scris care zice cam asa... Wir freuen uns über Ihren Besuch unserer Website und bieten Ihnen auf den folgenden Seiten einen weitreichenden Einblick in die faszinierende Welt des Fahrzeug-Tunings! Als eines der österreichweit führenden Unternehmen im KFZ-Tuning- und Veredelungsbereich, sehen wir das Streben nach Perfektion als Versprechen an unsere Kunden. Typisierungen von Sonderzubehör werden hausintern und mit EINTRAGUNGSGARANTIE durchgeführt! Doch nicht nur das Tunen oder der Verkauf von Zubehör, sondern auch herkömmliche Service- und Instandsetzungs- arbeiten zählen zu unseren täglichen Aufgaben. Unser GRATIS-LEIHWAGENSERVICE, ist nur einer von vielen Vorteilen unserer Dienstleistungs- und Produktpalette! nu stiu pe nimeni care sa stie germana :) |
Monk iti trebuie numai pleoape sau si frontgrill färä emblemä
Fiat Punto anul imi trebuie si eventual motorul de cit il ai si väd ce gäsesc |
punto 2003, 1.3 jtd
momentan vreau numai pleoape ... |
http://www.merkur-tuning.de/indexa.html vezi aici
|
sau aici http://www.spoilers.at/shop/aerodyna...4333_4411.html
egal de unde comanzi ai grijä dacä pretul este cu tva si cit face transportul |
4 Attachment(s)
interesante pleoapele de le au astia...
dar parca ar fi mai marfa daca ar fi ceva mai late alea de sus.... iar cele de jos sa nu fie deloc ... ce parere aveti ? |
Monk pleoapele sunt separate nu este doar unul ,mä refer la foto de sus le comanzi extra adicä cele de sus sau cele de jos sau faci comandä la amindouä.
|
perfect...
oricum cred ca voi apela la madicioco sa le fac... dar is bune ca modele... :D:rolleyes2 deocamdata sa strangem banutii ... |
Ploape far Punto 3,cod produs CA4155,pret 44 euro+taxe de transport.Uitati-va pe WWW.************
|
de acolo le luasem pe alea din poze ... mersi oricum...
|
Quote:
|
nu este nimeni in buc sa iti faca niste pleoape???
din fibra clar !........ |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning