![]() |
Re: C4 Inferno Red -- Dark Black
Quote:
Jantele pe care o sa mi le iau vor fii Momo sau EtaBeta. Dar vor fii cu siguranta aceeasi combinatie de negru cu argintiu. :D P.S. Jantele vor fii pe 17 |
Pacat...totusi, imi poti da te rog un link cu jantele sau numele producatorului?
|
Se numeau Spath modelul SP18, dar acum au fost cumparati de nu stiu cine si numai stiu noua denumire. Siteul era www.spath.it
|
Quote:
Multumesc! :) |
1 Attachment(s)
O poza putin mai recenta:
|
superba masinuta
PS.Cat ai dat pe jenti? |
Jantele sunt inca stock, sper ca sapt viitoare sa rezolv problema asta!!!
|
Pai cam trebuie sa rezolvi problema :D
|
subscriu :D dar daca tot s-a pus pe treaba GARANTAT o sa faca o surpriza foarte tare :D
@Bogdan - lume noua pe forum :) |
-shadow hai cu jantele alea ...si cu pneurile !!! si nu uita de poze
|
daca nu cumva am gresit masina, tocmai am mai primit un mic "facelift", pozitii si becuri cu leduri, arata incredibil de bine din fata acum :)
|
exista "spioni" :P , hai bai nene cu detalii si poze ca e lumea curioasa :D si legat de jante de o gramada de timp il "pacaleste" importatorul ..... va veni si ziua mare :D
|
Merge pe burta Shadow...tace si face :lol: . Ce zici, care vin primele? Arcurile mele sau rotile tale?:lol: ... Trece naibii si vara si tot pana cand vine ce trebuie :rolleyes2
@NWZ...si eu prin zona asa... Poate ne mai vedem si noi ;) |
baga si tu add la messanger sa mai stam la o vorba apoi vedem cum facem cu strada :D sau alt loc, si vezi la profil - Group Membership ;)
|
Ce e mah pe aici...Ym :lol:
Asa e, mi-am pus nishte leduri, nici nu am apucat sa scriu pe aici ca deja mi-au luat-o alti inainte. Jantele sunt "pe vine", de cam multisor si cred ca o sa mai schimb un model daca nu imi vin sapt viitoare, f greu sa gasesti nishte furnizori seriosi. Diseara revin cu poze. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning