Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dark Angels (https://forum.4tuning.ro/352-dark-angels.html)
-   -   Comunicate oficiale D A C !!!! (https://forum.4tuning.ro/352-dark-angels/33220-comunicate-oficiale.html)

mihai vr6 21-03-07 12:45

Re: Comunicate oficiale D A C !!!!

YFR_ule mai acum o saptamana urlai prin petrom ca gata u an mod oficial ati bagi an el de club si nu te mai intereseaza ia aduti aminte asa ca nu ai nici un drept sa spui asta despre minek
si daca vrei sa sti baietzi stiau ca eu plec la MR.........:oops:

balann_jointt 21-03-07 14:41

eu stiam ca VR6-le pleaca la MR ! de ce mai intrebati care este motivul? il stiti clar : Oficial nu s-a facut nimk in club ! Asta este motivul pt care lumea pleaca! Si o sa plece multi daka nu se face nimk! am propus si eu o intalnire dar din motive necunoscute lumea statea la ora aia in pijama la televizor si se freca la coite! asta e nu o sa facem nimk niciodata dak nu ne organizam ! Eu las deoparte disputele personale si trec la treaba poate poate o sa putem sa intram si noi la $tuning day cu cateva masini!

DYEGO 21-03-07 15:23

eu m-am anuntat de ceva timp ca nu mai am chef dar nu s-a inteles.. si nu te freaca grija ce fac eu in timpul liber asta sa fie clar.. nici u nici acolitzi tai...

balann_jointt 21-03-07 16:52

Quote:

Originally Posted by DYEGO (Post 810133)
eu m-am anuntat de ceva timp ca nu mai am chef dar nu s-a inteles.. si nu te freaca grija ce fac eu in timpul liber asta sa fie clar.. nici u nici acolitzi tai...

deci sa inteleg ca nu mai esti in club ??? Oricum nu ai facut nimk ! dar inca o data cred ca sincer fara suparare ai nevoie de alfabetul limbii romane ! ce cuvant e asta : acolitzi? Nici macar nu pot sa interpretez ce ai vrut sa zici!!! In fine ne-a facut placere la revedere!

F_L_R 22-03-07 01:07

Quote:

Originally Posted by mihai vr6 (Post 809895)
YFR_ule mai acum o saptamana urlai prin petrom ca gata u an mod oficial ati bagi an el de club si nu te mai intereseaza ia aduti aminte asa ca nu ai nici un drept sa spui asta despre minek
si daca vrei sa sti baietzi stiau ca eu plec la MR.........:oops:

-Ce tare...........no comment.

mihai vr6 22-03-07 12:18

uite cine vb ha ha ha

dominik_alx 22-03-07 18:54

tare rau

Foarte tare NSl-ule!!hai sa ne vedem de ce ne arde pe noi nu pe altii!!ar fi mai bine!!:lol: nu crezi?

balann_jointt 22-03-07 19:04

nare ma nimk daca ii se pare omului amuzant ce e rau in asta ???

F_L_R 22-03-07 20:52

-Nu ma arde fratilor nimic pe mine.....dar e un dumnezeu sus pt unii.........acum asta e eu am trecut peste "palmele" date de prieteni....a venit si randul lor.
-Fara suparare am primit linkul cu discutia de mai sus...altfel eu nu am ce citi aici , nsl-ul e sus rau si asta vedem peste cateva zile......va salut si numai bine baieti!

dominik_alx 22-03-07 21:08

-Eh Dumnezeu e pentru toata lumea!!Si chiar sunt curios sa va vad peste cateva zile!!Palme nu a luat si nu ia nimeni!!Asa ca bafta si tie!!

dominik_alx 22-03-07 21:10

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 812586)
-Nu ma arde fratilor nimic pe mine.....dar e un dumnezeu sus pt unii.........acum asta e eu am trecut peste "palmele" date de prieteni....a venit si randul lor.
-Fara suparare am primit linkul cu discutia de mai sus...altfel eu nu am ce citi aici , nsl-ul e sus rau si asta vedem peste cateva zile......va salut si numai bine baieti!

NO OFENSSE!!OK?

F_L_R 23-03-07 00:24

-Pustiu devi obraznic..........lasa tastatura ca nu are muschi.
-Apropo....scahimba-ti semnatura, pt ca motoreta pe care o ai in imagine este pe numele meu inca.....asa ca misca-te repede.

balann_jointt 23-03-07 00:39

hai Florica ca si tu esti rautacios!!!! :)))))) no ofence

F_L_R 23-03-07 00:44

-Nu vezi ca o cauta aiurea....mai are si 18 ani....si o luna pe forum asta.

mihai vr6 23-03-07 02:24

asta este cand te pui la mintea copiilor ..............:lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:24.

- Copyright 2026 4Tuning