![]() |
Re: Seat Fun Club!
heloo....si eu ma bag....id mess: gabyucl
bucurestii noi |
Salutare natiune ... am avut atita treaba incit nici nu am mai deschis PC-ul :( .. ma bucur totusi ca v-ati strins singurei ... :D
ok,hai si eu cu ID-ul : [email protected] Haideti si altii , ca vad ca a inceput sa fie plin orasul de seat-uri :P |
salut iustin...dc mai cunosti si alti posesori de seat anuntai si pe ei sa fim mai multi....
|
DA , pai asta e si ideea ... acum,mai greu cu timpul , ca nimeni nu-l mai are , dar usor usor sper sa mearga treaba ...
PS: miine seara , de la 19 , e prezentare Altea XL (pe linga altele), la PBA ... poate mai vine careva .... |
foarte tare ideea...dar eu ce fac?..ca sunt din curtea de arges si masina urmeaza sa fie livrata in 3 luni(noul cupra).....poate sa vb doar pe mess ca sa ajung la intalniri cam greu...;) mafia_arges ID bafta multa...
|
Quote:
|
Degeaba faza asta cu id-urile...vad ca am dat add la cativa oameni si sunt muti...pacat...
|
Quote:
|
sal baieti !
daca vrea cineva jante 17 de seat leon fr2 2006+4anv brigestone potenza+2 iarna http://www.caradisiac.com/media/imag...eon-fr-11g.jpg pret 680 euro contact 0722211150 |
pai teo911 ... sorry , dar mai greu cu timpul mai ales ca e Pastele,soare afara ... cam greu de stat in casa pe chat :) .. be patient ...
Si OctaviRS , nu-i nimic , vedem noi cum facem,poate tragem o fuga intr-un weekend daca ne arati orasul, fetele si unde se bea cea mai buna bere :D |
Foarte buna ideea cu fan clubul.Sunt nou pe forum,adica nu prea am postat pana acum,dar o sa devin mai activ.
Acum am si motiv ca saptamana asta imi iau masina de la reprezentanta si pot sa vin si la intalniri.Ar fi chiar frumos sa ne intalnim - posesorii de Seat ! Si pentru ca a venit vorba de masina este vorba de noul Leon Cupra - nu mai pot sa dorm de 2 nopti,abia astept sa o iau :D yahoo id: danieltanase79 |
Quote:
|
cam liniste pe aici.... mai facem fan clubul ala sau nu????????
|
Cam liniste,intr-adevar,chiar ma gandeam acu ca mi-a venit si mie masina ce fain ar fi fan club ...
|
doar bucuresteni ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning