![]() |
Re: Tuning by Alin --- Audi 80 Coupe
nu le inteleg...privim diferit treaba asta...ar fi buna o sectiune pt domnisoare...pe alte site-uri sunt...acolo si-ar prezenta ele cutiile din fibra multa...fara motoare,in SOCOTEALA goala!...pe dinauntru,bineinteles...
|
ce-a fost 1...ou' sau gaina?!
|
...si-au pus "fraierii" spoilere si eleroane k s nu decoleze...sau au marit motoarele k sa justifice porcelile optice?!
...cum o fi inceput totul???!!! |
ma Tin-Tin,Dute un nitel si cauta un "site" Cu motoare,poate te plictisesti pe aici!
|
:lol: :lol: du-te tu la scoala,periculosule!!!:lol:
|
Quote:
am inteles ca nu iti place dar las-o mai moale cu afirmatiile astea....gen "domnisoare" si alte alea... |
da' nu scuip,doamne fereste!...totusi, prea e plina tara de fente...voi,moderatorii,ar trebui sa-i educati!
|
Quote:
noi moderatorii suntem aici ca sa moderam discutiile ...sa nu apara posturi la fel ca unule din cele puse de tine.... nu este de datoria moderatorului sa ii bage omului in cap sa nu isi ia "hasdei"sau sa ii invatam sa faca tuning |
Quote:
|
fiecare cu ce-l doare...hai va las, atunci!!!sanatate si succes!
|
2 Attachment(s)
mult succes si sa nu ajunga ca asta de jos. cand e gata a voastra abia astept sa arat astuia de la mine ca totusi se poate si exterior:D
|
Te asteptam cu detaliile....ce s-a mai facut la masina? Cum decurge proiectu? Poze....
|
Quote:
copartimentul motor va fi vopsit in alta culoare de cit cea a caroseriei barele + pragurile + eleronu sunt de la RIEGER prizele de pe capota sunt 2 pt. climatizarea din interior si una pt a raci admisia priza din aripa dr. este pt filtru de aer portierele se vor deschide tip'fluture' electric din telecomanda capota va veni unita cu grila si pleoapele la faruri am sa pun foto cind ajung acasa (acuma astept vopseaua la Paris) |
Re: Audi 80 Coupe
Deci sa inteleg ca e gata de pregatit pt vopsit a?
|
Re: Audi 80 Coupe
hai shefu ... baga poze aici... ce naiba?
doar prezinti un proiect.. nu?? sa fie si din timpul lucrarilor..sa vada lumea cat e de munca..sa nu comenteze apoi.. :D eu cel putin sunt super curios cum arata :D by the way.. am si eu nevoie de un sistem electric pentru coupe-ul meu.. aveti idee pe unde pot gasi..?? :-? multzam frumos.. si spor la treaba..cu masina :D abia astept sa o ved terminata.. poate vii cu ea la Iasi pe 15 sept :P sa o admire lumea.. :D p.s. : daca vii ..fac o categorie noua la care sa iei premiul I :)) :lol: :D va salut... si va astept pe toti la iasi (se lasa cu gratare, corturi si casutze :D ) bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning