![]() |
Re: Vand Golf Mk2 TD
da-mi maine un mesaj si spune-mi cu cat dai jantele separat
|
kedavras-ti-am dat raspuns pe PM !
|
|
Un UP pentru masina! Isi merita fiecare cent!
:D |
up si de la mine merita
|
Quote:
Din cat sa muncit la masina asta, si cata atentie i sa oferit, si la cati bani s-au bagat sa arate asa, si sa functioneze ireprosabil............. investitia nu se va recupera in veci. Parerea mea, ca Cozmi stie ca e sub jumate din munca, si cam tot pe acolo ca bani. Deci pretul de acuma, nu reflecta nici banii bagati, nici valoarea cea mai mica a acestei masini. Parerea ea este ca 2300 pt asa ceva E MULT PREA PUTIN. Stiu de mult masina, si............. stiu ca nu sa muncit la nimic fara atentie si fara grija. Multi forumisti o stiu si o apreciaza. Sper sa ramana in familie. Bafta la vanzare, pret mic, pt ......... O BIJUTERIE. |
Quote:
Asta e, am mai zis undeva, masina va sta la vanzare la pretul acesta doar saptamana asta si celalalta,pe urma nu se va mai vinde, cel putin intreaga ! Bafta tuturor ! app..se vinde si fara jantele rosii la pretul de 1800 EURO. masina e pe numele meu, se ofera fiscal pe loc ! |
si totusi, de ce nu incerci sa o vinzi afara ? ebay.. mobile ..
mie unu imi fug ochii de ceva vreme dupa ea.. dar nu imi pot permite inca una.. bafta la vanzare! |
Quote:
chiar nu cred sincer ca ar fi cineva asa nebun incat sa vina in romania si sa cumpere o masina :)) |
Masinuta sa vandut !!
topicul se poate inchide. Multumesc 4tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning