Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Dacii modificate din Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/33103-dacii-modificate-pitesti.html)

CocoT 28 12-02-07 23:05

Re: Daci modificate din Pitesti!!!....

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 746425)
La dacia ta aborigenule ce anume ai modificat in afara de ceasuri?Planetara aia rupta este o modificare?

Jante fata cu prindere in 4 prezoane, un pik m-ai mult modificata pe la motor si pe la suspensie ;)...

CocoT 28 12-02-07 23:30

5 Attachment(s)
Si ceva original ;).....

Antonyo20 12-02-07 23:31

Cocot scoate si tu kitch-urile alea de autocolante...este taranista!In plus..cel cu Dacia galbena are un eleron pus aiurea si fara nici o intrebuintare din punct de vedere al cresterii performantei masinii!Dar...fiecare cu gusturiile lui!:D

CocoT 28 12-02-07 23:54

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 746579)
Cocot scoate si tu kitch-urile alea de autocolante...este taranista!In plus..cel cu Dacia galbena are un eleron pus aiurea si fara nici o intrebuintare din punct de vedere al cresterii performantei masinii!Dar...fiecare cu gusturiile lui!:D

In Mai-Iunie o sa le scot, pentru ca o sa o vopsesc.... (niki mie nu imi m-ai plac).... ;)

aborigenu 13-02-07 09:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 746425)
La dacia ta aborigenule ce anume ai modificat in afara de ceasuri?Planetara aia rupta este o modificare?

in poza cu planetara rupta poti vedea ..(asta daca ai vazul dezvoltat)

1- niste discuri de frana de nova( ce nu se vede niste etrieri de nova si placute de frana de camioneta diesel)

2- un brat (chiar partea fata) care sta la orizontala desi masina este ridicata pe cric

3-o bara de torsiune ceva mai groasa decat una normala

4-oala de la roata schimbata , pica bine planetara de camioneta diesel , eu le am combinate...planetara de dacie ax + oana cv si oala roata de nova

sa iti arat cum e cu bratul ala la orizontala:!:

innainte si dupa operatie :evil_laug

poate stabilim si noi o intalnire pe undeva...fara frane de mana si scartaite...ne putem vedea f frumos si la stadion nu se ia nimeni de tine dc nu te chinuie talentul

hai sa stabilim o zi ce ziceti?

:peace: multumesc la revedere:peace:

CocoT 28 13-02-07 10:07

Buna idee Aborigeanu... Cred ca ar fi marfa sa ne intalnim la sfarsitul acestei luni pe undeva pe la STADION... Sa vedem cati veniti ;)... Astept propuneri...:D

bobby_gsi2 13-02-07 10:10

Stati ma cuminti cu stadionul vostru.....e ca si cum v-ati duce direct la sectie.....poate doar sa puneti "scoala" pe masini....ca de aia nu se ia. Eu am patit-o, numai ca nu ma dusasem sa stau :P

aborigenu 13-02-07 10:27

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 746985)
Stati ma cuminti cu stadionul vostru.....e ca si cum v-ati duce direct la sectie.....poate doar sa puneti "scoala" pe masini....ca de aia nu se ia. Eu am patit-o, numai ca nu ma dusasem sa stau :P

taman de-aia ai patit;) o

sica wrc 13-02-07 10:36

Eu zic ca la STADION e cel m-ai bine.... Va fi o simpla intalnire.... Nu are ce sa ne faca politia....

sco211 13-02-07 12:52

sa va duceti...mai ales seara...sa vedeti ca se va lua de voi.
apropo, orice intalnire cu un numar mai mare de 3-4 oameni/ metru patrat este considerata o intalnire organizata si trebuie sa aveti aprobare de la primarie si politie.
:) sa aveti grija sa vb de la distanta :)
daca va duce-ti sa povestiti c s-a intamplat...eventual niste poze...

aborigenu 13-02-07 15:30

eu unu cred k dc ne vedem de treburi si lasam talentele de-oparte nu or sa fie probleme
facem o proba? ne stragem vreo 4-5 masini vedem ce iese :)))):woowoo:

Donnyro 13-02-07 22:48

Quote:

poate stabilim si noi o intalnire pe undeva...fara frane de mana si scartaite...ne putem vedea f frumos si la stadion nu se ia nimeni de tine dc nu te chinuie talentul

hai sa stabilim o zi ce ziceti?
Era doar o intrebare pt k eram curios ce modificari adus masinii nu trebuia sa o iei asa personal mai "raule".

sco211 13-02-07 23:56

asta zic...sa face-ti si apoi sa ne spuneti si noua...

ai ceva impotriva streetracing-ului??? mie asa mi se pare...

aborigenu 14-02-07 00:42

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 748510)
Era doar o intrebare pt k eram curios ce modificari adus masinii nu trebuia sa o iei asa personal mai "raule".

pai te-am lamurit nu:D

speram sa se inteleaga din poze ce am facut masinii, dar nu e cu nici o suparare :peace:

la kestia cu intalnirea vb destul de serios haide sa stabilim locul dupaia si ziua

propun stadion cornu vanatorului strand ( intrarea dinspre patinoar)

Donnyro 14-02-07 15:21

Dak organizati ceva am sa vin si eu dar pe jos pt k momentan nu am masina la dispozitie.(nu prea ne ajuta nici vremea pt o intalnire)

All times are GMT +2. The time now is 08:07.

- Copyright 2026 4Tuning