Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Inteligenta emotionala (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/33098-inteligenta-emotionala.html)

CarGoVroom 16-02-07 19:34

Re: Inteligenta emotionala

nr.1:

@ stop. cu 3 masini in fata. cea mai aproape de mine un logan alb tiunat . odata ce se face verde accelerez crezand ca la un moment dat se misca astia. eh nu....dormeau pe ei. am dat un claxon cu speranta ca se trezesc or smth. si adevarat s-au trezit, mi-am continuat drumul, DAR..cine conducea loganul tiunat probabil a interpretat claxonul cum ca as avea ceva cu el. nu observasem inca, a micsorat viteza si s-a bagat in spatele meu. m-a urmarit pana unde parcam (parcare laterala). parcarea laterala o execut cu spatele. smecherul a profitat de situatie si mi-a "furat" locul de parcare (a intrat cu botul).
ma uit in retrovizoare si il vad pe musiu aratandu-mi ue cu juma de deget. WOW. l-am lasat pe el triumfator, dupa o tura de cartier locul era gol. asa ca de acum nu-i las pe altii sa-mi decida urmatoarea miscare.

nr.2:

@ strada in apropierea caminelor din belvedere (unde-i spitalul Dr. Panait Sarbu....apropos nu recomand sa incercati sa parcati pe acolo nici macar sa circulati pe strada aia ziua). HAOS!!! pe langa masinile parcate dublau s.a.m.d.
era loc de o masina pt ambele sensuri deci cu greu ajungeai la o intelegere.
mi-am impus sa am rabdare....spre deosebire de un mosh cu logan (intamplarea a fost....nu am nimic cu posesorii de logan) care s-a grabit sa prinda el fereastra si-a zgariat toata partea dreapta de un volvo sau oricum o masina scumpa. ce am castigat? am ajuns pana la captul strazii fara incident....si in ciuda timpului pierdut cu asteptarea i-am scapat pe ai mei de o vizita la service etc.

Magos 21-02-07 19:21

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 753407)
Foarte adevarat TOT ce citesc ! Oamenii se "degradeaza" din a fi oameni ! Unde ajungem ?

Unde ajungem?? Chiar undeva mai rau decat ne aflam deja!! :bat:
Am ajuns sa fim atat de preocupati de ale noastre incat sa uitam de ce e in jurul nostru... Am ajuns sa ne jignim aproapele pe strada doar pentru ca ni s-a parut ca a facut un gest gresit... Am ajuns sa il scuipam pe om pe strada aproape, doar pentru ca... Mai avem putin si suntem de rasul... Sau nu, ca de rasul Europei suntem deja... Asa ca... Ce poate fi mai rau de atat? :omfg:

ZIlele trecuta, fiind jos cu treaba la masina, in fata maternitatii, la mine pe strada, s-a auzit o frana puternica si doi soferi cum au inceput sa se certe... Pe o strada unde ar fi avut amandoi loc sa treaca... Unul din ei iese cu o bata din masina si il agreseaza pe celalalt, urmand o ploaie de pumni si vorbe urate... Si nici macar nu s-au lovit, dar... Si culmea, pareau amandoi oameni normali.... :chuckel: Pentru ce toate acestea?? Lumea de pe strada a inceput sa tipe, oamenii au coborat din masini sa stopeze cearta... Si altii claxonau enervati, deoarece este o strada cu un flux de masini fffff mare... Desi e straduta... CULMEA!

In fine... Nu stiu...
Eu am avut rabdare sa citesc tot, si imi pare rau, pe zi ce trece din ce in ce mai rau, ca am ajuns o natie de nepasatori (lasa ca face celalalt, de ce sa fac eu?? )... In fine...

dmo.mihai 24-08-07 02:31

bun thread....sunt in trecere am citit tot si numai pot d somn...revin maine cu un post...nu stiu ce intamplare sa aleg...am mii in minte....nb

turbonetta© 24-08-07 12:58

un thread f bun ce reflecta comportamentul degradant al oamenilor ...din ce in ce mai multi...si eu am avut rabdare sa citesc tot..si nu mi-a parut rau, sincer,dimpotriva cred ca fiecare are ceva de invatat de aici..parerea mea

Khalis 24-08-07 16:46

akuma nu zic... de multe ori e bine sa lashi de la tine.... chestii cu "e locul meu de parcare din tata-n fiu" le-am intalnit chiar prea des... shi nici macar nu le intzeleg.... daca ai loc... ce conteaza ca e al patrulea sau al noulea din parcarea aia?.... eu zic saru'mana daca gasesc loc... oriunde ar fi el... dar... cand vine vorba de nesimtzire crunta de genul furatului pe fatza al locului de parcare.... pot sa fiu oricum... ma duc shi-i zic.... nu-mi mai trebuie locul... dar trebuie sa-i zic... :evil: ... in rest.... numa' de cate ori am fost la casco cu avarii in parcare fiindca romanu' nu shtie sa parcheze (crede ca daca are un jeep restul pot fi calcatzi in picioare.... ce mai conteaza ca te lasa fara far, bara shi proiector dintr-o lovitura?... el n-are nimica deci merge mai departe... fraieru' repara pe banii shi pe cota lui... ).... shi deschide usha de parca nu poate sa iasa altfel din mashina... shi asta chiar enerveaza.... k de fiecare data cand spal mashina vad toate portierele ciupite vai de mama lor....
dar..... asta e.... probabil ca daca totzi ne-am stradui sa greshim cat mai putzin shi sa manifestam o minima tolerantza.... lucrurile ar sta muuuult mai bine.... pana atunci... te abtzii de la comentarii pana cand dai de unul atat de prost inacat explodezi.... ca nimeni nu e sfant.... :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning