![]() |
Re: Ford Focus ST170.
La ce te-ai gandit?
|
pai sunt pe drum placute de frana ferodo si bara stabilizatoare Sparco....urmeaza unichip + C.A.I., discuri de frana tarox si nu stiu dak sa scot catalizatorul...credeti ca merita sa il scot???.....Iar la exterior xenon, un eleron, poate neoane verzi si grila fata...
|
stie cineva daca se merita sa scot catalizatorul si/sau toba intermediara??..Adica se simte ceva la putere..ca la sunet cred ca e diferenta...
|
Quote:
|
|
stiu faza cu sonda lambda...nu e problema aia ca se rezolva.Daca scot catu sigur mai castig ceva putere...finala e schimbata oricum cu una Bastuk si se aude f bine...mai ales dupa 5500rpm ;)...era vb de castig de putere...si oricum serpisorii sunt ganditi de cosworth;)...asa ca nu tre schimbati...
|
MASINA ESTE DE VANZARE!!!!...15000e nogociabil!!!!...impecabila...4500 km rulati in ro!....pt detalii sunati la 0722341777.......FOCUS ST : +173 cp!!!
|
apropo, e inca in garantie pana la sfarsitul anului.(i-am schimbat arcurile si bieletele spate cu unele noi pt ca am avut ocazia sa fac chestia asta pe garantie.)
si placute de frana noi, ferodo DS2500. urmeaza unichip la master tuner si un CAI de la JR-maine folie de carbon pe capota si pe haion. are HU alpine. ma gandesc la un set de neoane. Sunt foarte multumit de ea pana acum, nu am avut nici o problema, singurul motiv pt care o dau este ca vreau neaparat un RS. |
Sa ne tii la curent cu RS-ul (e o masina geniala). Pana atunci poti sa mai lucrezi la ST:
http://www.european-parts.net/catalo...keywords=st170 http://www.european-parts.net/catalo...roducts_id=711 |
frumoasa masinuta !!!!!
|
.....Si sistemu NOS cand vine??...cred ca o sa fuga ceva atunci!:D
|
am terminat modificarile.
pacleala mare a fost ca avea 145cp....si dupa toate am ajuns la 163. oricum diferenta e mare!!! urmeaza NX-ul cu shot de 50. abea astept!!! |
E bine!...oricum se simte diferenta!...eu stiu:lol: ..... abia ast si eu NOS-ul...
|
cam cat iti consuma masina asta in bucuresti sau la drum lung si cam ce probleme apar la ea?
|
in oras consuma 14-19 in functie de stilul de mers!
afara- un drum pana la mare- a consumat10-- fix! probleme cu ea nu am avut deloc pana acum, insa e relativ noua(abea face 4ani si iese sin garantie) si are km medii- 66000. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning