![]() |
Re: B-45-LCP
Quote:
Frana hidraulica am ales deoarece nu am etrieri cu frana de mana mecanica Am disponibili asa : - etrieri fata dacia pentru discuri pline - etrieri fata dacia pentru ventilate - etrieri spate saab pentru discuri pline - etrieri spate jeep pentru pline astia au frana de mana ( foarte mari pentru discuri 270 mm cred ) dar nu mai intra jantele pe 13. |
ooooo
|
10 Attachment(s)
Ce a fost si ce a ajuns plus cateva probe de linie si o raita pe la dezmembrari.
|
8 Attachment(s)
Se avanseaza incet dar se avanseaza.
Schimbat lonjeroane fata , contra aripi , fusta fata, traversa fata, refacut traversa intre lonjeroane din tabla de 2 mm, introdus in traversa o rigidizare din teva , refacut contrapraguri din tabla de 2 mm, refacut locas radiator caldura. |
totul masurat, frumossss :D
lasa ca acum iarna o sa ai mai mult spor ca stai la caldura acolo la masina ;) spor |
Aia cu teava din traversa chiar e ceva nou si inedit. Daca te-ai lega de teava aia cu 2 tevi longitudinale, cate una in fiecare prag, ar fi si mai interesant.
Bine, ramane dezavantajul evident, in caz de impact lateral, se strica ambele parti, dar avantajele primeaza cred eu. |
O idee interesanta. Ar fii mai bine sa fac un patrat sa trec si prin traversa spate prin lonjeroane .
|
Nu chiar patrat, din amintirile mele legate de dispunerea fiarelor pe sub dacie, ti-ar da mai degraba forma asta:
|_____| |_____| |_____| |
Super. Uite ca nu sunt singurul care pe vremurile astea a schimbat lonjeroanele la Dacie. Buna treaba!
|
6 Attachment(s)
Acuma ca vine primavara se reincepe lucrul. Iarna sau strans piese.
Discuri frana ferodo Placute frana ferodo fdb Arcade golf 1 Pivoti lemforder superiori si optimal inferiori( mai nou Al Padrino si Unix nu mai aduc pivoti lemforder si nici trw pentru dacia ) Busce bascula papuc diesel Set jante ketskin kt3 -7j r15 et35 intr-o stare exceptionala incaltate cu 195-50 Si au mai fost cateva achizitii si cadouri primite( unul dintre ele o girafa pentru motor plianta facuta de tatal meu caruia ii multumesc:joy:) |
Urate jante... :cry:
|
Bucsile sunt luate din Bucuresti? Eu am cautat si nu am gasit dastea cu opritoare:( si m-am multumit cu cele de diesel normale....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Operatiunea c.r pansat!
Deci avem amortizoare intarite.Acuma sa vina arcurile de diesel. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |