Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Interior Cielo cu vopsea (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33024-interior-cielo-vopsea.html)

Fast_wheels 12-02-07 12:25

Re: Interior Cielo cu vopsea

9 Attachment(s)
Haideti k am pus pozele promise:....
Sa vad acum sugestii si pareri

DACIA-Wrc 12-02-07 13:07

tu ce dracu faci cu ranga aia in masina?
acuma ma duc pana la facultate sa ma uit de 2 restante....apoi viu si-ti fac alea

Fast_wheels 12-02-07 15:14

Ranga aia o folosesc k sa agatz fetele:twisted: .De fapt nu se stie cand e nevoie de ea.;)

Aaronnel^ 12-02-07 17:29

Eu zik ca ar merge ceva cu un spray crom ... sau cu folie de carbon ;)) :D ptr ca bordu e negru si nu i`ar sta bine in visiniu .. parerea mea

Fast_wheels 12-02-07 20:37

Aham deci sa nu imi fac bordu visiniu.Da ceva nergu mat ar merge ??Chiar si gri-ul este in discutie.Sincer cromul nu prea ma atrage mult mai ales la interior.Ceva aluminiu mai ales carbon.:rolleyes2 Deci negru,gri,si imitatie de carbon raman in discutie.Daca mai are cineva alte idei sa nu ezite.

Fast_wheels 13-02-07 21:24

Ce atzi facut cu photoshopu ala??Ati dat inapoi :sad: .??

Aaronnel^ 13-02-07 21:53

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 748259)
Ce atzi facut cu photoshopu ala??Ati dat inapoi :sad: .??

Daca ai pune si tu niste poze clare .. facute cu o camera as incerca sati fac ceva .. asa pe pozele astea nu prea pot :)

Incearca sa pui poze cu o camera digitala ;)

Fast_wheels 13-02-07 21:57

Am facut eu aiurea poza(aia cu bordu ) am uitat sa mai umblu pe la luminozitate.Da pe exterior nu se poate??k au iesti pozele destul de bine.sau e rezolutia prea mica??thanks

Aaronnel^ 13-02-07 22:14

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 748364)
Am facut eu aiurea poza(aia cu bordu ) am uitat sa mai umblu pe la luminozitate.Da pe exterior nu se poate??k au iesti pozele destul de bine.sau e rezolutia prea mica??thanks

Rezolutia e prea mica ;)
Ti-am spus .. fa pozele cu o camera digitala .. iar rezolutia de preferabil sa fie de la 1024 in sus ;) si atunci vom putea lucra pe poze ;)

Fast_wheels 13-02-07 22:18

Da.......o sa fac si niste poze la rezolutie mare.Da nu stiu exact cand,cred k nu curand dar o sa vad.Nu mai ai si u alte idei de chip tuning la exterior??Sa imi pus si eu coditza aia de rechin??orce altceva ??:rolleyes2

Aaronnel^ 13-02-07 23:04

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 748425)
Da.......o sa fac si niste poze la rezolutie mare.Da nu stiu exact cand,cred k nu curand dar o sa vad.Nu mai ai si u alte idei de chip tuning la exterior??Sa imi pus si eu coditza aia de rechin??orce altceva ??:rolleyes2

Chip tuning la exterior :))) =))))))))))) din cate stiu eu chipul se pune la motor ptr cresterea performantelor ;)

La exterior coditza aia de rechin da in kitch k au totzi pe masini... un body-kit .. niste jante ... geamuri fumurii ... ceva de bun gust ... acu depinde si de cati bani dispui

Fast_wheels 13-02-07 23:48

Ai vazut k am scris acolo intre ghilimele " " si apropo dispun de foarte putini bani momentan deci......:cry: Apropo fiind nou pe aici poate poti sa imi raspunzi si mie la o intrebare:
Ce inseamna kitch??

DACIA-Wrc 14-02-07 08:53

si eu sunt curios ce inseamna treaba aia ca nici eu nu stiu cum s-o definesc
coada de rechin ii specifica bmw-urilor
pozele is de prea mica calitate...n-am reusit sa fac mare lucru...doar 2 pete de culoare si le-am sters ca o iesit najpa...
meri pe bancheta din spate si incearca sa cuprinzi tot bordul la rezolutir ff mare si dami-le pe mess ca-ti fac ceva frumos.
folia se poate pune, jenti ok, capota umpic modificata cu spoilerele
si cam atat
eventual faci usile shaved :P

Fast_wheels 14-02-07 09:03

Da cam am mai spus o sa pun poze de mai mare rezolutie da nu shtiu cand k aparatu il am pe la cineva.Dacia WRC sa inteleg sa nu pun coditza deaia ??

DACIA-Wrc 14-02-07 21:26

ce codita?
de rechin?
fa ma o data pozele la rezolutie cat mai mare...poa sa fie si de 5mb o poza ca nu ma deranjeaza cu atat mai bine si mi le trimiti pe mess da nu maine ca maine modific ceva prin aripa spate :P ca si azi toata ziua am slefuit...de la 9 dimineata pana pe la 6 jumate dupamasa...si apoi nevasta-mea mai avea chef de iesit in oras :(
maine din nou...maine seara iti fac desenele ca stiu ca ti-am promis si sa nu zici ca nu vreau sa te ajut :P

All times are GMT +2. The time now is 20:07.

- Copyright 2026 4Tuning