![]() |
Re: Faruri cu lupa
da numa ca serban o zis ca le aduce in 15 zile...si pana in aprilie mai este mult.
asa in 20 februarie le poti avea...chiar daca is cu 140 lei mai scumpe macar nu astepti |
sincer sa fiu.....decat sa dau 140 ron in plus, astept mai bine pana in aprilie....cum am stat pana acum 9 ani cu farurile astea...ce mai conteaza inca 2-3 luni in plus??? parerea mea!!
|
nu`i asa de mult 140ron dar...le vroiam mai repede
|
Pai pentru patroni nu e mult!!! :)
|
ma bag si eu pt far cu lupa si le vreau cat de repede :)
|
hmmm parca lumea incepe sa se stranga
|
nrk,ma bag si eu la faruri,deci unul in plus;)
|
ma bag si eu..cat mai repede cat mai bine...:D
|
uite incet incet :):):)
|
Quote:
|
eu de vreo 3 ani decand am vazut cielo`ul verde :):):)
|
ma fratilor pe www.daewooclub.ro sunt deja 38 de ce nu va cuplati si le luati odata ca sa nu mai stati atata dupa ele intelegetiva cu ei si gata faceti targu scz daca va deranjez da e parerea mea
|
pai ar fi bine sa le putem procura repede :)
|
Quote:
|
nu cred ca ne putem cupla, pt ca aici sa promis un pret(pt 100buc) iar eu am negociat alt pret (pt 50buc), dar cred ca cel de aici nu a tinut cont si de transport + vama, deci ....
oricum acolo zice clar ca mai ne trebuie inca 36 de doritori(nu ca suntem deja 36), sau mai recent inca 34 de oameni care vor. oricum de la a vrea la final e cale lunga pt ca trebuie sa dam banii inainte , iar eu nu ma risc sa pun de la mine si apoi sa mi recuperez de la .... cate unul. DECI ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning