![]() |
Jantele alea se rezolva usor. Nu s-a uitat el bine. La TNG toate masinile de pana acum are eroarea aia care il bantuie peste tot. BTW eu nu am votat :twisted:
|
Nu stiu....dar mie nu imi place delok aia lui tng..no offense..nu e genul meu de tuning...e prea grasa dupa mine :) eu nu m-am uitat dupa erori..pt ca amandoua au..eu am fost atent la ideea tuningului..si sincer im place al lui santos..daca nu facea farurile verzi..era chiar tare..acum fiecare cu gusturile lui...
|
Re:
Quote:
Nush mey frate ce sa fac, nu ma pot scapa de transparenta aia...Am reinstalat adobe`u dar degeaba.Chestia asta e un mare dezavantaj pt mine :( Quote:
Ideea ta cu tuning`u nu o inteleg.Ce vrei sa zici ca n-am elemente de tuning pe masina sau ce?? |
NU zic nimik frate...sunt gusturile mele...te rog frumos sa nu interpretezi altfel...ti-am zis parerea mea....mie nu prea imi plac nici croamele..nici spinere...si masina ta mi se pare \"grasa\"..nu stiu cum sa iti explic..a lui santos e mai joasa ...cum imi place mie...mai pe gustul meu....nu vad motiv sa te superi...oricum bv...eu nu ma pricep sa fac ce faci u si respect pt ca incerci..acuma sa fi u sigur ca oricat de tare ar fi cea ce faci va exista cineva sa nu ii placa..asa ca nu e motiv sa te superi...daca vrei o sa pun si eu niste desene de ale mele cu masini tunate ca sa te razbuni :)
glumesc...oricum respect... |
No problem man,nu m-am suparat :lol: 8)
|
ok.....e bine de stiut :)
|
:) los atacantos ... chill ma (tng) :P , cred ca se referea la faptul ca tu .. modifici solul , ca sa incapa si sa intre cum vrei tu rotile , eu o las jos , intelegi ce vreau sa spun ? fa o dif. deschide ambele poze , si vezi.. a mea e prea lasata si daca te uiti imediat dupa la a ta zici ca-i offroad.. ;)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
v-am pus aici interioru , ca am vazut ca vbeatzi de el , va rog frumos , daca se poate , o demonstratie , sa vad si eu , cat de nasol am putut sa-l pun , daca se poate , sa-mi arati cat de bine il punetzi dvoastra.... multumesc... |
Re:
Quote:
sorry...n-am votat ca nu imi place nici una cum e facuta...nu inteleg de ce va grabiti |
Re:
Quote:
2: Interiorul este plasat prost , plasati-l mai bine va rog frumos , dar , faceti-o dupa 4 ore de munca la masina , in cond in care cand e aproape gata sa cada curentu` si sa se duca pooli de suflet tot , si sa trebuiasca sa o iei de la capat 3: culoarea masinii este exagerata .... (mie imi place) aproape totul pe masina aia e verde , corect... insa , cu interiorul ce vroiai sa fac ? sa-l las gri ? verde cu gri ? |
Re:
Quote:
pai , am facut cum mi-a aratat PIRY ,adica , eu asa fac tot timpul , nu e bine asa ? https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=120 nu e bine cum mi-a aratat piry ? ultimul post de la linkul dat.. |
1 Attachment(s)
Mai BINE ?????
|
santos sa stii ca interioru de aia ii naspa pt ca ii pus dintr-un unghi aiurea....puteai sa pui si tu interior de alta masina da dintr-un unghi mai ok...daca nu poti calumea nu te baga aiurea la combinatii! ai vazut la concursu cu focusu eu am tinut neaparat sa fac wrc si nu prea o iesit cine stie ce....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning