![]() |
Re: P o C ket R ocket Polo 6n vs. masini pana in 200 cp - martie Buzau
Quote:
|
Pai pe Golf 2 nu exista de fabrica asta e diferenta. Iar golful 2 are niste kilograme bune in minus.
|
Quote:
.da nu inteleg legatura intre polo pe care il ai tu si golf , oricare ar ti el 2 sau 3 |
Pai tu ai fost cel care ai intrebat cum stau cu un Vr6 eu am raspuns. Atata tot.
|
Quote:
Poate ne spui ce victime ai facut...:D |
Pana acum nimic insemnat: Golf V Gti, Skoda Octavia RS, Seat Leon FR TDI
Pe undeva pe acolo. |
Quote:
|
@mpa : mai baiatule, lumea intreaba cum sta polo-ul tau cu vr6(fie el g2 sau g3) si nu vad sa fi dat vre-un raspuns clar.... ca incep sa cred ca raspunzi in bascalie....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
@bogdan_KWX - nu iau la misto pe nimeni, stiu ca glumeai si iti dai seama ca ai primit un raspuns @yknot & daniwmk - daca va considerati amuzanti sau nu aveti alte arii unde posta va rog sa va abtineti. va astept cand o sa aveti de lansat o provocare sau cu o ocazie mai festiva. va rog nu va bagati aiurea in seama. |
vai ce mai suferi si tu ...
scuze ptr post in cazul asta ca vad ca inca nu ai inteles omu te-a intrebat daca bati golf2 ala vr6 ... ptr ca s-a dat deja cu ala si deaia te-a intrebat daca il faci sau nu ca sa vada daca are rost sau nu sa se dea cu tine |
Hai sa iti explic inca odata. Cand vorbeam de bagat aiurea in seama era vorba de tine. Nu am ce sa iti explic. Ai de facut o provocare fao. Nu ai? Atunci abtinete de la comentarii inutile.
Daca am scris mai sus masinile cu care mam dat si nu am scris Golf 2 VR6 orice om realiza ca inca nu mam dat cu aceea masina. Cand o sa ma dau cu Golful 2 VR6 o sa ma hotarasc daca o sa fac public rezultatul alaturi de Sorin ( proprietarul Golfului). Cred ca am lamurit ce era de lamurit. |
era simplu sa zici asta de la inceput!
|
nu! e mai simplu sa nu mai postati aiurea doar fiindca nu intelegeti, interpretati sau va e lene sa cititi!
|
acum kiar ma bag in seama eu aiurea... si nu am nimic cu nimeni
adevarul e ca oamenii te intrebasera dak te-ai dat cu Golf 2 sau 3 VR6 si nu ai raspuns direct. e la fel de adevarat ca se poate subintelege dar e ca si cand tu imi pui mie o intrebare si eu iti raspund printr-o ghicitoare ;) eu zic sa fi si tu mai la obiect dak astepti asta si din partea celorlalti... cat despre o provocare din partea mea, atunci cand va fi mai cald afara sa imi pot pune si eu la loc rotile de vara ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning