![]() |
Re: 2008 Pontiac G8
12 Attachment(s)
frumoasa aceasta masina.. cu siguranta va face senzatie la salonul auto de la chicago
si nu inteleg de ce se face de ras cu un motor de "doar" 360 cai .. poate pentru ca nu are peste 500 cat un M?? sau pt. ca nu se poate tuna la fel de usor ca o japoneza?? |
Arata mai fioroasa decat este ea in realitate.
|
arata foarte bine...au facut o treaba buna cei de la pontiac cu G8-ul asta.....si motoarele....tipic americane :)
|
Quote:
ai fost la salonul de la Chicago si ai vazut-o??!! Pune si tu niste poze frate, ce naiba. si ia zi, nu-i asa ca oamenii de pe langa radeau cand zicea prezentatoru ala motoarele? Io-s convins ca radeau in hohote, cum sa ai frate motoare d'astea jegoase + tractiune spate, super nasol. |
arata bine, dar nu stricac un motor cu un nr ceva mai mare de caluti. parca mai puteau lucra un pic la interior, sa mai ascunda unele chestii in rest....
|
Quote:
Mie, sincer imi plac motoarele facute cu cap: daca tot e sa consume mult atunci sa merite frateeeeeee. |
Si ce defect are ca sa nu se poata numi "BMW 550i american"? :rolleyes:
~Nautilus |
Quote:
|
Dane vad ca te cam oftica ce scrie baietii pe aici,macar masina asta e prima..... la greutate:lol: :-P
|
eh alex, ma stii tu pe mine ofticos :D, pe mine ma amuza doar, nu vezi ce activ sunt pe sectiunile versus si masini tari? Cand ai chef sa faci pe tine de ras, vi si citesti ce se scrie pe aici
|
super tare masina.... arata ff bine si la interior si la exterior. dar e cam nasoala pt europa.... la motor de 6.0 papaaaa........ si macar daca ar oferi ceva special. dar totusi, mi se pare cam slabuta performanta de a obtine 365 de cai din 6000 cmc. nasol momentul
|
Tipic americana....per total mie unuia imi place.Sincer nu cred ca cine o cumpara se uita f atent la consum...
|
exterior tare interior la fe...motoare sllabe...
|
Quote:
SCZ again pentru off-topic si sper sa fii lamurit de data asta. Si inca ceva, dak tie iti place Pontiacul e parerea ta, iar gusturile nu se discuta. Pentru continuare PM. |
stiu exact ce motor are rx8 nu-ti fa griji, si faptul ca ea consuma ulei din cauza felului cum e facut motorul nu e problema mea. Nu e normal ca in 2008 sa mai existe masini care consuma ulei, punct. Eu unul, chiar daca imi place RX8 in ansamblu, din cauza motorului nu as cumpara asa ceva. E bine sa fi original dar cu cap.
Cat despre consumul de benzina, 10.8 consuma poate la 90km/h pe autostrada. Eu zic sa mai verifici ce zic propietarii, sunt cativa si aici + N forumuri dedicate rx-urile. Asa ca aici nu-i vorba de gusturi, tu n-ai zis ca nu-ti place pontiacul ca nu-i pe gustu tau, ai zis altceva, recitesteti postul. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning