![]() |
Re: Dacia Berlina '83
e bine masina
|
foarte misto masina si sunt sigur ca pasiunea te va ajuta sa o menti intr-o stare foarte buna...
|
masina este ciudata! (flapsuri mici, bari negre subtziri... ornamentele adezive sunt aditzionate degeaba...) trebuie vazuta! in orice caz este un etalon p acest forum, asa trebuie sa arate o masina!!! bravo domnule, te asteptam maine daca erste frumos, p seara intru a o pune in careu.
|
3 Attachment(s)
arata bine masina dar eu nu cred ca e originala.Cel putin toata fata si barile nu existau atunci.Modelul "nou" la vremea aia era ala cum il are manciur si cum il am si eu iar masina mea e tot din '83.Se poate observa ca are ornamente in plus de pe 1300 si modele mai noi de dupa '83.Am pus si cateva poze ca sa va dati si voi cu parerea
|
omu` nu a pozat ca originala, masina are multe secrete, parca vad si un volan d `99...
|
Este facuta in stilul baroc cu influente renascentiste si clasiciste. Poate si un pic de modernism. :) Bravo Radule, eu am vazuto live si mi-a placut. Ce nu imi place sunt cauciucurile prea inalte, si garda la sol.
|
Am sa vin diseara si eu pt prima oara la intalnirea Dacia, am inteles ca e la 21:30 la Carol. See ya there!
|
arata bine masina ,sa ai grija de ea
|
Foarte ingrijita masina. Felicitari pentru pasionatii de Dacii
Sa ai grija de ea |
bravo maestre pentru ea....fenomenal merge motorul...nu sti ce sa zici daca merge sau nu pentru ca e cam mut saracul :)
|
Eu am o Dacie tot din 83 dar are stopuri de 1300 in spate iar masca e exact ca si cea din prima poza postata de "mikkai" si are bari cromate. Totusi masina e intretinuta,felicitari!
|
eu nu stiu si nici nu ma intereseaza ce an, ce elemente are pe ea si de pe ce masini, dar masina este impecabila!!!:)) foaret frumoasa!ai grija de ea!;)
|
au trecut 3 ani jumate de la ultimu post...o mai fi?
|
Quote:
Băiatul a trecut de partea coreenilor şi are un Cielo! Dar mă băieţi chiar nu puteţi să fiţi şi voi mai atenţi? Ştiţi cum se numeşte ceea ce aţi făcut voi? "Profanare" de thread-uri! :lol:... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning