Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   ce ar trebui sa modificam ?? (https://forum.4tuning.ro/85-arad/32686-trebui-modificam.html)

canny 07-02-07 12:31

Re: ce ar trebui sa modificam ??

ni mie numi place, dar acesta chiar a gasit scapare

canny 07-02-07 12:34

2 Attachment(s)
nici mie numi place, dar acesta chiar a gasit scapare
si ce subtil ai fost cu tuningu in poza!! mai ales detaliul cu charger-u :)

BULLETTT 07-02-07 12:39

morghen..oltcitu sta mai bine la capitolu motor...trs 1.3 boxer 5 trepte cam alearga o berlina:D

Faza cu Bmw dom BmwRacer e generalizata...stiu multe cazuri..nu am zis ca tu sal altii....vezi 99BMW nu s-a simtit ofensat.

tristan 08-02-07 12:03

Quote:

Originally Posted by aR99bMw (Post 735658)
Parerea mea e ca la o dacie mai bine nu ii faci nimik , o lasi normala si arata mai bine decat cu toate prostiile pe ea.......Dacia nu e masina de modificat si tunarit :D , poate niste jante frumoase o folie si destul. nu 7 prize de aer actibilde si super spoilere :lol: :lol: acu sa nu va suparati pe mine aia cu dacii ..e doar parerea mea....

Aici ai dreptate... Jur ca cel mai bine ar arata o dacie din aia din primul lot, renault 12, cu barele cromate si sa fie totul original...

canny 08-02-07 21:44

1 Attachment(s)
... clean look :)

akimoto 08-02-07 22:31

megabenga super iuresh 8)

criss 10-02-07 08:16

Quote:

Originally Posted by aR99bMw (Post 735635)
cu replica asta tzai facut 100 de dusmani :lol: :lol:

numa??? :lol:

canny ,de fapt care e rostul topicului?, ce ar trebui sa modificam cu un buget limitat? sau o dam in melancolie fatza de dacii si oltcit-uri?

criss 10-02-07 10:05

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by canny (Post 735640)
am dacie si se vede de la avatar, dar ma seaca lumea cand zice ca nare rost,
de ce ? nu mai bine faci pe cea veche decat de aceeasi bani sa iei una noua sau ma rog mai noua stock
Am observat ca aici pe arad intra toate clasele de tuneri, cu sau mai putine fonduri, ideea topicului sa vedem fiecare cam ce crede
Si atata timp cat tot schimb discuri de ambreiaj, da mai merge

n'are rost !!!

Vb lu' morghen,in loc de bitzigla ii buna ca sa nu mergi pe jos si sa nu te bata vantu',cu toate ca la bitzigla n-ai atat de reparat si de carpit.

Sa te astepti si de acum incolo sa mai rada cate unul la semafor... da sunt de acord ca sunt si dacii facute cu bun gust,dar sunt puse in inferioritate de multimea de dacii kitch prin care cei care le detin isi exprima public marca de masina straina la care viseaza.Dupa ce realizeaza un astfel de styling(bord de bmw,scaune de ford,eleron de nush ce....etc. ajung la concluzia ca au cheltuit o gramada de bani (prin diverse afaceri bulgaresti care la inceput dau senzatia de chilipir) scot masina la vanzare si in cazul in care prind alt stilist de dacie incepator, o vand cu o pierdere de cel putin 25%,urmatorul proprietar continuand "tuningul" de buna calitate.

Atasez niste poze cu masini care se gasesc la noi si sunt accesibile si pt cei cu buget mic(apropo de rasul la semafor ;) )

morghen 10-02-07 11:20

Quote:

Originally Posted by criss (Post 741856)
in loc de bitzigla ii buna ca sa nu mergi pe jos si sa nu te bata vantu',cu toate ca la bitzigla n-ai atat de reparat si de carpit.

+ ca uneori te mai bate vantu shi in dacie..sau te mai shi ploua...da macar ai ce repara :p

canny 10-02-07 16:30

ideea topicului tocmai despre asta e vorba , de parerile voastre !!
daca ai o masina veche are rost sa o faci? ce va zice lumea?
cat despre a mea daca o voi face nu doresc sa fac ca sa zic ca am bmw, o voi face numa din pur si simplul motiv ca asta o am si pentru ca cred ca se pot face lucruri misto indiferent de marca, si nu va fi facuta pt vanzare, va fi facuta sa stea langa o alta care va veni in viitorul nu prea indepartat sper
Nu zic ca am banii lu altii de pe acest forum pt ca nu ii am dar cu siguranta nus rupt in ... ca daca ar fi asa cu siguranta nu asi avea bicicleta de cateva ori mai scumpa ca masina mea numai pentru ca imi place sa pedalez

apreciez fiecare parere indiferent de natura ei, pt ca ma ajuta sami fac o parere si poate va ajuta si pe altii

canny 10-02-07 16:33

aaah si apropo cand vin baietii cu dacile cu bov-uri si dau fum la straineze de ce pierzatorii nu stiu sa piarda, nu conteaza ce ai atata timp cat cunoaste

morghen 10-02-07 17:02

eh ?

bah am mai explicat odata unuia.....mashinile nu egal curse...adica 99% din timp mergi la piatz sau la cioco cu ea....shi 99% din timp ai o coptura de dacie care...trage tzugu...ploaie uneori...se strica mereu...schimbi directzii shi suspensii constant..shi rugineshte ca frastu!

Sigur...mishto se poate face indiferent de marca.

Tot acolo eshti..cu 2 autocolante in plus sau minus tot aceeash mashina e.

situatzia se schimba cand ai 2-3 mii de euro shi vrei sa-tzi faci o dacie numai pentru mers la curse cu ea. Atunci da...pui bov/mov/lov shi alte prescurtari pe ea shi dai fum la straineze care nu stie nu cunoashte. dar..cand pleci...tot in dacie pleci :)

cum s-ar zice, "intr-o nuca": NU SE ME-RI-TA.

canny 10-02-07 17:33

bov=blow off valve=...(pt cei ce cunosc)
oricum foarte interesant
aah,si pt o dacie de curse nu sari de o mie(ma refer bine peste suta de ponei)

dar oare unu care se da jos dintrun golf 1 care e tot masina centenara(adica confort 0) crezi ca el crede ca se da jos dintro coaja sau lumea care il vede
sau chiar e mandru
si acuma numi ziceti ca nu poti compara cele doua , ca daca nu ar exista gordini(r12=berlina) care costa cat costa nasi spune nimic

canny 10-02-07 17:42

pt ca doar pe forum cu masini poti sa vb despre asa ceva, pt ca cu siguranta nu voi parca langa unu cu masina mesera pe strada si il intreb ce crede
poate ca acest topic este pt mine personal de aceea tin sa multumesc pentru posturi si pareri !!!

criss 10-02-07 20:50

Quote:

Originally Posted by canny (Post 742369)
o voi face numa din pur si simplul motiv ca asta o am

Eu zic ca daca nu esti fan inrait DACIA sa renunti la proiect si sa te orientezi catre o masina care te incanta si stock ;)

Dacia are un mare handicap la imagine din n motive,Oltcit-ul la fel ...asta e...,anul trecut la Cluj BNZ-u(dacia turbo) a facut valuri dar tot nu a fost privita la modul serios.Sunt de acord ca se poate face cu stil dar de comentarii negative si tot felul de glume la adresa ei nu vei scapa(asta in cazul in care te afecteaza parerile din jur)

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning