![]() |
Re:
Quote:
|
:D
Simplu si la obiect M6
|
Mert 4 LIFe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...
oricum astfel de comparatii sunt STRICT subiective..si cel mai bine ar fi sa se puna DOAR voturile ca sa nu se mai intample discutii aici..cum Sebastian e CLAR FAN BMW...CATA MERT...si eu mert..n-are rost sa ne certam pe niste considerente aiurea..CINE ARE BANI DE UNA ARE SI DE CEALALTA...FARA INDOIALA... BMW a fost cunoscut din totdeauna pentru latura sportiva..MERCEDES a fost cunoscut pentru rezerva de putere care o au motoarele lor si pt lux... Daca bmw nu au motoare supra alimentate nu putem sa presupunem decat ca nu sunt facute pentru asa ceva....sau scopul celor de la BMW este sa creeze motoare puternice fara doping.... Eu am o intrebare pentru toti fanii BMW..de ce in ultima comparatie a publicatiei supercar n-a fost introdus si bmw in testul comparativ intre supersportive ca enzo, murcielago si carrera GT???? pe cand 65-ul a fost.. |
PARDON...CATA FAN AUDI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
si mercedes :D
|
Quote:
vs......... Si daca as avea bani de CL65 tot M6 as cumpara... |
Nu am spus ca nu se poate compara...DAR CITESTE ATENT sI O SA VEZI CA TOT O PARERE SUBIECTIVA RAMANE>>CEEA CE FACI SI TU :lol:
|
Re:
Quote:
|
si nu neg performantele sale..insa ar fi putut sa bage in testu respectiv macar M3....dar cel mai bine sa isi spuna si altii parerea
|
Quote:
dar totusi sa se faca comparatie intre M3 si (enzo, carrera GT), cred ca deja este prea mult.... Si nu cred ca sa ajuns la certuri, totusi sunt doar niste pareri... |
CL 65 AMG este conceptie/productie 2003 iar M6 este un concept pt 2006. in industria auto 3 ani inseamna enorm. exagerand e ca si cum ai compara performantele unui mercedes cobra cu un bmw nou :)
vote for merc ! :)) |
Re:
\"Nu uitati ca la cifre 0-100 km/h foarte foarte apropiate motorul BMW ale 1000 cc in minus si este aspirat. Ganditi-va ce s-ar intampla cu acest motor daca i-ar fi adaugat un sist turbo?\"
daca i-ar fi adaugat shi un sistem turbo ar fi crapat :D DACA DORITZI SA VEDETZI O MASHINA SUPER TARE CAUTATZI CL 65 AMG KLEEMAN 739 BHP |
Re:
MAI TINERILOR VREAU SA FAC IN CJ UN FAN CLUB MERCEDES
DACA EXISTA DORITORI INSCRIERI SE FAC PE ADRESA [email protected] cu specificatzia \"pt dream club mercedes\" |
Nu cred ca are nici o legatura 65 AMG cu BMW-ul M6... Este alta clasa cu totul, poate doar la performante, insa Mercedes este total superior in rest. Sa fi comparat Mercedes cu Audi RS8 poate da, dar nu cu M6.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning