Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   MERCEDES CL 65 AMG VS. BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3268-mercedes-cl-65-amg-vs-bmw-m6.html)

catalin rs4 15-01-05 03:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
frate tu ai ceva impotriva bmw-ului e mai mult decat clar...toate posturile tale sunt exclusiv subiective...e chiar asa greu sa nu fii meschin sa nu vrei sa accepti ca dintr-un motor aspirat mercedes n-o sa scoata niciodata mai mult ca bmw? diferenta de 100 de cai prin 2 pistoane in plus si 2 turbine? este jenant....1000kg/f e f tare la 2000 rpm zici ca-i diesel...totul datorita turbinelor...o sa scoata schnitzer kit kompressor pt m6 sa vezi ce-ti joaca leapsa cu cl-u tau amg

da poate ca am ceva impotriva bmw-urilor...si ce daca??numi plac ce atata le laudati ca daca ar avea si bmw turbo etc...uite ca nu are bmw turbo...si pt mine ii mai tare de 100 de ori mercedes ..cum spui tu jenant.. :lol: dar are 2 turbine si astai tot ce conteaza...deocamdata bmw nu stie sa faca motoare turbo....poate ca nu si-au facut lectile inca... :D ps prefer opel in loc de bmw oricand!!! 8)

Turbo110 15-01-05 17:30

:D

Simplu si la obiect M6

LEXUS 15-01-05 17:48

Mert 4 LIFe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...
oricum astfel de comparatii sunt STRICT subiective..si cel mai bine ar fi sa se puna DOAR voturile ca sa nu se mai intample discutii aici..cum Sebastian e CLAR FAN BMW...CATA MERT...si eu mert..n-are rost sa ne certam pe niste considerente aiurea..CINE ARE BANI DE UNA ARE SI DE CEALALTA...FARA INDOIALA...
BMW a fost cunoscut din totdeauna pentru latura sportiva..MERCEDES a fost cunoscut pentru rezerva de putere care o au motoarele lor si pt lux...
Daca bmw nu au motoare supra alimentate nu putem sa presupunem decat ca nu sunt facute pentru asa ceva....sau scopul celor de la BMW este sa creeze motoare puternice fara doping....
Eu am o intrebare pentru toti fanii BMW..de ce in ultima comparatie a publicatiei supercar n-a fost introdus si bmw in testul comparativ intre supersportive ca enzo, murcielago si carrera GT???? pe cand 65-ul a fost..

LEXUS 15-01-05 17:48

PARDON...CATA FAN AUDI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

catalin rs4 15-01-05 18:30

si mercedes :D

BMW_M 15-01-05 19:21

Quote:

LEXUS Posted: Sat Jan 15, 2005 4:48 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Mert 4 LIFe ...
oricum astfel de comparatii sunt STRICT subiective..si cel mai bine ar fi sa se puna DOAR voturile ca sa nu se mai intample discutii aici..cum Sebastian e CLAR FAN BMW...CATA MERT...si eu mert..n-are rost sa ne certam pe niste considerente aiurea..CINE ARE BANI DE UNA ARE SI DE CEALALTA...FARA INDOIALA...
BMW a fost cunoscut din totdeauna pentru latura sportiva..MERCEDES a fost cunoscut pentru rezerva de putere care o au motoarele lor si pt lux...
Daca bmw nu au motoare supra alimentate nu putem sa presupunem decat ca nu sunt facute pentru asa ceva....sau scopul celor de la BMW este sa creeze motoare puternice fara doping....
Eu am o intrebare pentru toti fanii BMW..de ce in ultima comparatie a publicatiei supercar n-a fost introdus si bmw in testul comparativ intre supersportive ca enzo, murcielago si carrera GT???? pe cand 65-ul a fost..
Daca tu crezi ca M6 nu se poate compara cu CL 65, atunci topicul asta nu are rost, ar trebui sa fie cl65 vs enzo vs carrera gt
vs.........

Si daca as avea bani de CL65 tot M6 as cumpara...

LEXUS 16-01-05 00:04

Nu am spus ca nu se poate compara...DAR CITESTE ATENT sI O SA VEZI CA TOT O PARERE SUBIECTIVA RAMANE>>CEEA CE FACI SI TU :lol:

catalin rs4 16-01-05 00:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW_M\"
Quote:

LEXUS Posted: Sat Jan 15, 2005 4:48 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Mert 4 LIFe ...
Daca tu crezi ca M6 nu se poate compara cu CL 65, atunci topicul asta nu are rost, ar trebui sa fie cl65 vs enzo vs carrera gt
vs.........

Si daca as avea bani de CL65 tot M6 as cumpara...

poi normal ca tot m6 ai cumpara nikul tau spune ..tot..pt ca esti fam bmw...asa cum si lexus fam mercedes ii logic!! nu cred ca are nici un rost sa ne mai certam pe tema asta mai departe am putea duce discutia asta la nesfarsit

LEXUS 16-01-05 00:31

si nu neg performantele sale..insa ar fi putut sa bage in testu respectiv macar M3....dar cel mai bine sa isi spuna si altii parerea

BMW_M 16-01-05 01:25

Quote:

LEXUS Posted: Sat Jan 15, 2005 11:31 pm Post subject:

si nu neg performantele sale..insa ar fi putut sa bage in testu respectiv macar M3....dar cel mai bine sa isi spuna si altii parerea

dar totusi sa se faca comparatie intre M3 si (enzo, carrera GT), cred ca deja este prea mult....

Si nu cred ca sa ajuns la certuri, totusi sunt doar niste pareri...

aleks 03-02-05 08:13

CL 65 AMG este conceptie/productie 2003 iar M6 este un concept pt 2006. in industria auto 3 ani inseamna enorm. exagerand e ca si cum ai compara performantele unui mercedes cobra cu un bmw nou :)
vote for merc ! :))

GT 03-02-05 08:40

Re:

\"Nu uitati ca la cifre 0-100 km/h foarte foarte apropiate motorul BMW ale 1000 cc in minus si este aspirat. Ganditi-va ce s-ar intampla cu acest motor daca i-ar fi adaugat un sist turbo?\"

daca i-ar fi adaugat shi un sistem turbo ar fi crapat :D
DACA DORITZI SA VEDETZI O MASHINA SUPER TARE CAUTATZI CL 65 AMG KLEEMAN 739 BHP

GT 03-02-05 08:45

Re:

MAI TINERILOR VREAU SA FAC IN CJ UN FAN CLUB MERCEDES
DACA EXISTA DORITORI INSCRIERI SE FAC PE ADRESA [email protected] cu specificatzia \"pt dream club mercedes\"

Hondarul 03-02-05 08:49

Nu cred ca are nici o legatura 65 AMG cu BMW-ul M6... Este alta clasa cu totul, poate doar la performante, insa Mercedes este total superior in rest. Sa fi comparat Mercedes cu Audi RS8 poate da, dar nu cu M6.

aleks 03-02-05 08:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GT\"
\"Nu uitati ca la cifre 0-100 km/h foarte foarte apropiate motorul BMW ale 1000 cc in minus si este aspirat. Ganditi-va ce s-ar intampla cu acest motor daca i-ar fi adaugat un sist turbo?\"

daca i-ar fi adaugat shi un sistem turbo ar fi crapat :D
DACA DORITZI SA VEDETZI O MASHINA SUPER TARE CAUTATZI CL 65 AMG KLEEMAN 739 BHP

eu sunt declarat fan mercedes, dar trebuie sa recunoastem limitele motorului lor. probabil ca un m6 cu turbo nu numai ca n-ar crapa dar l-ar si face cu spume. e vorba de generatii diferite. iar mercedes a avut o problema de putere cu motoarele din generatia 97-2003. cam toate motoarele lor erau kompressor din cauza performantelor nu tocmai stralucite

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning