![]() |
Re: Golf 6 R vs Bmw 320d
Daca esti cu fundul in sant inseamna ca ai executat o manevre periculoasa sau una de ocolire a unui pericol iminent!
Poti foarte usor sa intri cu fundul in sant si cu VW daca intri tare intr-o curba si pierzi controlul! Tractiunea spate ofera senzatii mult mai tari decat tractunea fata sau 4x4! VW-masina pentru omul de rand! R de la golf nu o sa se compare niciodata cu M de la BMW cat vor exista aceste masini! |
Quote:
|
Quote:
Cand VW o sa faca parte din clasa premium si o sa aiba calitatea care o are o bavareza, la fel, sa ma suni :) a, sa nu mai vorbim de masinile si istoria pe care le are BMW. @lord_wander vezi ca am luat eu combina :)) |
inchidem si noi sandramaua? sau ne mai certam putin inainte? :lol:
|
Cand VW o sa faca parte din clasa premium si o sa aiba calitatea care o are o bavareza, la fel, sa ma suni :) a, sa nu mai vorbim de masinile si istoria pe care le are BMW.
vw nu se vrea neaparat pentru toti o marca premium pentru ca este deja pentru clienti sai, iar asta este destul.pentru clasa premium grupul vag detine audi, lamborghini, in curand se va alatura concernului si porsche. daca nici ultimele 2 nu sunt peste orice bmw atunci cineva al carui nick incepe cu Champ are o mica problema de perceptie. :) |
Deci da....am ras maxim...
Dati-mi voie sa va traduc eu urmatorul fragment: Quote:
Parca era vorba de volkswagen si nu de vag group , nu?:D Ce treaba au ceilalti ? |
Quote:
|
@ Champion - de cand Golf R32 sau R sunt FWD ?
|
Quote:
|
topicul magic pleaca intr-o lume mai buna...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning