![]() |
Re: IL 03 YZC
asta am de gand cu ramele,dar vreau si o folie pe stape.
pe fata am taiat o spira,si cred k e destul,pe spate nu tai k masina ruleaza si cu persoane in spate. |
4 Attachment(s)
poze cu distanta dintre roata si aripa pe fata cu arcul taiat o spira.
|
si tie frica sa nu atinga spatele?te asigur eu ca nu'ti atinge cu jantele stock...si cauciucuri max 165
|
pe spate am 175/65.
sunt moi arcurile pe spate si cu 3pers se lasa mult,are si inaltator de guma,singura solutie este sa le schimb,tot arcuri de spate dar mai tari si sa nu mai pun inaltatoatrele de guma. |
2 Attachment(s)
intentionez sa imi pun p proiectoare folie galbena,ce parere aveti,da bine sau nu??
si pe spate sa o dau jos pe cea neagra si sa pun rosie. |
ast parerile voastre
|
Mie unu imi place , bafta pe viitor cu masina :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gasesc in vitan si sticla de semnalizare transparenta??? ca vreau sa imi pun pozitia in semnalizare,gen logan
|
1 Attachment(s)
nu cred k se vede prima poza
|
o sa arate bine cu stopurile rosii, semnale daca nu gasesti in targ vezi ca e un baiat pe aici care face triple si semnale clare..
|
Semnale albe nu gasesti, decat pe cele de pe aripi. Triple alb rosii cred ca mai am un set eu :)
|
nu pui o poza cu triplele? sa vad modelul,k nu imi dau seama cum arata,si un pret.
|
3 Attachment(s)
uite poze :-)
|
10 Attachment(s)
salutare. am zis sa mai sterg praful pe aici,nu am mai postat de ceva vreme.
masina a primit alta bara spate,cea veche era sparta si lampile spate le-am schimbat cu unele genul acela clare cu 3becuri pe pozitie,dar am pus stopurile cele stock. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning